5 Tips voor meer Zelfvertrouwen

5 Tips voor meer Zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen krijgen, dat is iets wat iedereen wil. Wat mij ervan weerhield om echt mijn dromen werkelijkheid te maken was mijn angst om te gaan falen. Ik had een gebrek aan zelfvertrouwen om die angsten echt te kunnen overwinnen. Dus de vraag die we allemaal wel hebben is: Hoe kunnen we die angsten overwinnen?

Door aan ons zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld te werken kunnen we leren met beginnen te geloven dat wat er ook op ons pad komt, we het aan kunnen. Het is natuurlijk om ons soms angstig of onzeker te voelen, maar we kunnen wel leren te vertrouwen dat wat er ook op ons pad komt, dat we het allemaal wel aankunnen.

Veel mensen hebben altijd excuses om iets niet te doen. Het is zo dat ons brein altijd heel goed is in redenen verzinnen waarom we iets niet zouden moeten doen en geen actie hoeven te ondernemen, dat komt omdat we zo gewend zijn aan onze gewoontes, ons brein houdt helemaal niet van verandering

 Wanneer je meer zelfvertrouwen hebt, ga je vanzelf meer actie ondernemen om je doelen te bereiken

 Meer zelfvertrouwen krijgen: 5 Tips

 1. Verander je zelfbeeld
  Stel je een mentaal beeld van jezelf voor, alsof je nu naar jezelf kijkt. En dat je dan met een toverstok dat beeld op zo’n manier gaat veranderen totdat je er een fantastisch gevoel bij krijgt! Gebruik je fantasie, het hoeft zeker geen realistisch beeld te zijn!
 2. Denk positiever
  Zeg en denk die dingen die je wel wilt, niet wat je niet wilt! Ons brein maakt datgene sterker waar wij aandacht aan geven. Geef dus aandacht aan het positieve, niet aan het negatieve!
 3. Je lichaamshouding
  Sta rechtop! Een krachtige lichaamshouding straalt kracht en vertrouwen uit. Mensen merken dat op en laten je dat merken, waardoor jij jezelf ook krachtiger gaat voelen, probeer het!
 4. Begin met het veranderen van een kleine gewoonte
  Begin met iets kleins dat je zou willen veranderen en doe dat nu! Pak iets dat gemakkelijk is, bijvoorbeeld elke dag 10 minuten eerder opstaan of meer water drinken.
 5. Doe dingen die je lang uitgesteld hebt
  Je gaat je geweldig voelen wanneer jij nu iets doet dat je al lang uitgesteld hebt. Doe het nu!

Dit gaat je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, waardoor je ook gemakkelijker je doelen en dromen waar kunt maken

Wil jij precies weten hoe je doelen stelt? Klik dan hier en lees dan nu het gratis 12 stappen rapport om je doelen helder te maken en richting aan je onbewuste te geven zodat jij ook echt je dromen gaat beginnen te verwezenlijken