Altijd op de hoogte met TelevisieVolgen

Kijkt u ook graag televisie, maar heeft u hier niet altijd tijd voor. Neem dan eens een kijkje op TelevisieVolgen.nl. Daar vindt u het laatste nieuws over diverse televisie uitzendingen en series. Ook sportnieuws wat op televisie wordt uitgezonden kunt u hier vinden.

Kandidatenshows

Waarschijnlijk volgt u net als miljoenen andere Nederlanders wel eens een televisieprogramma, waar kandidaten centraal in het programma staan. Voorbeelden zijn talentenjachten als The Voice of Holland, Holland’s got Talent en Everybody Dance Now, maar ook series als Wie is de Mol?, Boer Zoekt Vrouw, Atlas en Sterren Springen. Deze programma’s worden vaak wekelijks uitgezonden en het kan zomaar zijn dat er net een week is dat u 1 van deze series niet kunt zien. Dan is TelevisieVolgen voor u een uitkomt. Hier wordt van deze en nog veel meer programma’s alles bijgehouden over onder andere de kandidaten, kijkcijfers en wat er in de uitzendingen is gebeurd.

Sport

TelevisieVolgen geeft niet alleen het laatste nieuws over tv-series, maar ook sportuitzendingen. Grote toernooien als het WK en EK voetbal, de Olympische Zomer- en Winterspelen en andere grote sporttoernooien komen voorbij op dit nieuwsplatform. Daarnaast is TelevisieVolgen één van de grotere volgers van de darts sport. Bijna elke week vindt er wel een professionele dartswedstrijd plaats en hierover kunt u uiteraard weer lezen.

TelevisieVolgen

Naast kandidatenshows en sport heeft TelevisieVolgen ook gewoon andere nieuwtjes die televisie gerelateerd zijn. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe serie op tv komt of wanneer er een nieuw seizoen van een serie start. Ook acteurs en actrices komen voorbij met in welke series of uitzendingen zij te zien zijn en Bekende Nederlanders die een gastrol in een serie hebben gekregen.

Kortom, TelevisieVolgen, is van alle markten thuis, zolang het maar gerelateerd is aan televisie. Daarnaast is TelevisieVolgen een groeiende website, die graag wil uitbreiden en daar extra redacteurs voor nodig heeft. Dus kijkt u graag televisie en wilt u hier over schrijven en er nog wat voor krijgen ook, neem dan eens een kijkje op de website van TelevisieVolgen.