BeckSöndergaard mode merk uit Denemarken.

BeckSöndergaard een trendy en opkomend mode merk uit Denemarken.

Tootz.nl heeft het hippe Deense merk BeckSöndergaard in haar assortiment sinds 2012. BeckSöndergaard brengt verschillende trendy producten op de markt zoals: tassen, shawls, telefoonhoesjes, sleutelhangers etc. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en begeven zich in het hogere marktsegment.

Aanwinst voor je kledingcollectie
De shawls zijn van een goede duurzame kwaliteit en bestaan hoofdzakelijk uit wol en zijde. De shawls vallen soepel en staan prachtig op elke uitfit die je draagt! Een shawl van BeckSöndergaard is echte een aanwinst voor in je kledingcollectie.

BeckSöndergaard Collectie

BeckSöndergaard gebruikt palingleer 
Naast shawls verkoopt BeckSöndergaard ook lederen accessoires. Het typische aan deze accessoires is dat het leer afkomstig is van de paling (lees: vis). Het leer is stevig van structuur, ruikt niet en is daarom zeer vriendelijk voor het vervaardigen van mode-accessoires. De palingleer accessoires zijn vaak bewerkt met een trendy coating. Het gebruik van deze coating drukt zich uit in mooie pasteltinten.

Tootz.nl heeft er voor gekozen dit merk binnen haar assortiment te voeren omdat het merk een kwalitatief hoge uistraling heeft en omdat de producten allemaal een eigen kunstzinnig karakter hebben.

Te koop in grotere warenhuizen
BeckSöndergaard is een opkomend merk in Nederland. Het wordt verkocht in de grotere winkels, warenhuizen en webwinkels. De grootste concurrenten van het merk zijn, Repeat, Sandwich en Ted Baker. Deze merken begeven zich qua prijsklasse in hetzelfde segment. Alhoewel BeckSöndergaard zich het meest richt op accessoires hebben de andere merken ook een complete kledinglijn. Dit heeft BeckSöndergaard (nog) niet.

Ontwikkelingen BeckSöndergaard.

We zullen de ontwikkelingen van zo’n leuk trendy merk als BeckSöndergaard goed in de gaten houden. Het merk zal zich snel ontwikkelen en meer bekendheid krijgen in Nederland. Hopelijk gaat dit niet ten koste van het kunstzinnige karakter wat de producten op dit moment uitstralen. De trendy shawls en accessoires van BeckSöndergaard hebben namelijk geen commerciële uitstraling en ik hoop zo dat dat zo blijft.