bedankjes bruiloft

De verwachting is natuurlijk dat jullie bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten. Er zijn verschillende mensen, vrienden en familie, die jullie helpen om die verwachting waar te maken. Deze hulp waarderen jullie zeer en om deze waardering te laten blijken, is het leuk om de gasten bedankjes voor de bruiloft mee te geven. Hierin hebben jullie ruime keus, er zijn namelijk veel verschillende soorten bedankjes. Van eetbare bedankjes tot grotere cadeaus, er is voor ieder wat wils.

Eetbare bedankjes bruiloft

Bij eetbare bedankjes denken de meeste mensen als vanzelfsprekend aan snoepjes, koekjes en chocolade. Een mintrolletje of fruithartjes in een zakje. Dit is origineler en persoonlijker dan jullie denken. Zo is er namelijk de mogelijkheid om jullie namen en trouwdatum op de verpakking te zetten of een eigen originele wikkel te kiezen. Ook kunnen jullie de tekst op de verpakking van de mintrolletjes zelf verzinnen, zodat de bedankjes voor jullie bruiloft helemaal in het teken staan van deze dag.

Non-food bedankjes bruiloft

Een cadeau waar jullie de gasten aan het begin van de dag al blij mee kunnen maken, zijn de non-food bedankjes voor de bruiloft. Zo is er de waaier in verschillende kleuren, wat de gasten op een warme dag zeker zullen waarderen. Ook een handgeverfde sleutelhanger is een van de blijvende bedankjes. Naast de sleutelhanger en de waaier zijn er nog vele andere non-food bedankjes voor jullie bruiloft.

D.I.Y. bedankjes bruiloft

De do-it-yourself bedankjes zijn creatief en origineel. Deze persoonlijke bedankjes kunnen jullie namelijk zelf samenstellen. Wilt u liever chococonfetti in een hartjesblik of toch de fruithartjes in een linnen bedankzakje? Om jullie zelf vormgegeven bedankje compleet te maken, kunnen jullie de stickers en labels gebruiken. Door deze vorm van bedankjes zijn jullie er zeker van dat het bedankje naar wens is, jullie hebben deze ten slotte zelf samengesteld.

Cadeaus als bedankjes bruiloft

De ceremoniemeesters en getuigen hebben meer betekent voor jullie dan de rest van de gasten. Jullie willen hen dan ook zeker niet vergeten. Een origineel cadeau als dank voor de inzet, zoals een armband voor de bruidsmeisjes of manchetknopen voor de ceremoniemeesters.

Cadeaus voor het bruidspaar

Naast de gasten en de mensen die jullie hebben geholpen, verdient het bruidspaar zelf natuurlijk ook een mooi cadeau. Een Time Capsule is een idee om aan het bruidspaar te geven. In de Time Capsule kan het bruidspaar tastbare herinneringen bewaren en zo de dag op elk moment weer herbeleven. Wanneer het bruidspaar op huwelijksreis gaat is het ook leuk om hen de Mr & mrs paspoorthoesjes te geven. Deze zullen zij zeker gebruiken. Voor meer cadeaus en bedankjes verwijzen wij jullie naar weddingdeco.nl