bedankjes voor jullie huwelijk

De mooiste dag van jullie leven komt steeds dichterbij. Daar komt alleen wel veel bij kijken als het gaat om organisatie. Het is daarom fijn om vrienden en familie om jullie heen te hebben, die jullie hierbij willen helpen. Zoals bijvoorbeeld de broodjes smeren of koffie schenken bij de bruid thuis. Al deze mensen die op hun eigen manier een bijdrage geleverd hebben aan deze mooie dag, willen jullie natuurlijk van harte bedanken. Er zijn verschillende soorten bedankjes voor jullie huwelijk, waar jullie aan kunt denken. Van eetbare bedankjes voor jullie huwelijk of do-it-yourself bedankjes tot manchetknopen voor de ceremoniemeesters. Hieronder volgen een aantal bedankjes.


Eetbare bedankjes huwelijk.

Hierbij kunt u denken aan chocolade, snoep, cookies en nog vele andere lekkernijen met een eigen verpakking. Jullie kunnen er voor kiezen om op de chocoladereep jullie eigen naam en trouwdatum te zetten. Zo maak je jullie bedankjes voor jullie huwelijk persoonlijk en origineel. Naast deze toch nog wat bekende bedankjes zijn er ook de bedankdoosjes. Deze zijn te vullen met cookies welke voorzien zijn van een mooie spreuk die in het teken staat van jullie huwelijk.


Do-it-yourself bedankjes huwelijk.

De doe-het-zelf bedankjes zijn vooral de creatievelingen. Jullie kunnen namelijk een eigen invulling geven aan het bedankje.


Non-food bedankjes huwelijk.

Dit zijn de soort bedankjes die je niet zomaar op elke bruiloft ziet. Het gaat om een sleutelhanger met een eigen tekst of een houten waaier. De waaiers zijn er in verschillende kleuren, wat zorgt voor een leuk effect op de trouwdag zelf. Ook kunnen jullie de gasten speelkaarten in de vorm van een hart meegeven en nog vele andere bedankjes.

 

Grotere cadeaus als bedankjes huwelijk.

Voor jullie ouders en de ceremoniemeesters kiezen jullie natuurlijk voor een iets groter cadeau. Zij hebben ten slotte net iets meer gedaan in vergelijking met de rest van de gasten. Ook deze bedankjes zijn te vinden. Jullie kunnen bijvoorbeeld denken aan een armband, ketting, handtas of manchetknopen.


Jullie bedankjes bestellen

Bij weddingdeco.nl is een ruim assortiment aan bedankjes te vinden. Al bovengenoemde, maar daarbij nog vele andere bedankjes en accessoires. Neem gerust een kijkje in de webshop of neem contact op voor vragen, door te bellen naar 088 099 0300 of te mailen naar info@weddingdeco.nl