Beloon je mening tegen financiele vergoeding

Ik doe zelf mee aan de online onderzoeken en misschien wil jij dat ook eens proberen. Op gezette tijden krijg ik via e-mail een uitnodiging om mijn mening te geven over websites, reclamespotjes, diensten en producten, zodat ze kunnen worden verbeterd en gebruiksvriendelijker worden.
Voor elk onderzoek waaraan je deelneemt, krijg je een financiele vergoeding. Zodra je een bepaalde drempel hebt bereikt, kun je de vergoedingen op je bankrekening laten storten of laten overmaken naar een goed doel.
Met je mening geven in online panels kun je grote organisaties beinvloeden en jouw mening vertegenwoordigt de stem van duizenden anderen. De onderzoeken zijn leuk en gemakkelijk om teDe De Beste GPT en PTC sites verzameld 21/6/2013 – Verdien ook wat zakcentjes Bij met deze Spaarprogramma’s. Op deze site heb ik 3 groepen spaarprogramma’s genoemd. Dit zijn de GPT (get paid to) en PCT (get paid to click). Verders de mogelijkheid uitgenodigd te worden voor online of op locatie marktonderzoek.(zie onder) Dit zijn voornamelijk e-mail lezen en ingaan op acties en aanbiedingen waarvoor je dan weer wat centjes in je account krijgt gestort.Bij de ads moet u even doorklikken op de advertenties waarna de 1 cent mails tevoorschijn komen.

http://home.xmsnet.nl/perry/marktonderzoek.html
Daarnaast heb ik een aantal links opgenomen naar de verschillende marktonderzoeksites,zoals panelwizard (10 cent per vraag), intomart,en waardevolle mening waar u al heel gauw een uitbetaling bij elkaar heeft.Wat natuurlijk het best betaald zijn de onderzoeken op locatie waar je voor een uurtje inzet al gauw beloond word met 35 tot 60 euro. Verdien ook wat zakcentjes bij,online verdienen De toppers onder de toppers is Clixsense,

http://www.clixsense.com/?4350856

 

dit amerikaanse onderzoekburo lijkt niet voor de nederlander weggelegd,maar alle onderzoeken zijn in de taal van je moeder of vaderland te maken. 0,65 tot 0,85 voor minionderzoekjes ,en voor de wat langere onderzoeken tot 3,50 (10 minuten)financiele vergoeding .De onderzoeken vindt je onder het kopje “offers.”, ook kun je onder tasks wat simpele taakjes doen om weer wat centjes te verdien. Ook de uitbetaling van dit programma is erg simpel omdat ze ook via paypal uitbetalen.Een paypal rekening kun je heel makkelijk aan je eigen rekening bij de bank koppelen om je betalingen te ontvangen. Dus als u ook enkele honderden euros per jaar wil bijverdienen als zakcentjes dan moet u zekers eens een kijkje nemen, Schrijf u ook in als lid en zie uw inkomsten exploderen.
Met vriendelijke groetjes Annie van Empel