Betere gezondheid dankzij een klysma-reiniging

Wat is eigenlijk een klysma reiniging?

Een klysma laten doen is voor veel mensen nog een taboe, maar toch steeds meer mensen laten het doen. Een klysma is eigenlijk een proces waarmee je je darmen kunt reinigen van verstoppende ontlasting en giftige stoffen.

Met een speciale zak met een slangetje eraan, zal er water met bepaalde toevoegingen via de anus in de dikke darm ingebracht worden. Alle ontlasting en aanwezige afvalstoffen zullen hierdoor losgeweekt worden van de darmwand.

Er zijn dan ook verschillende soorten die je kunt laten uitvoeren. Je hebt namelijk een reinigende klysma met water of met voedende kruiden. Soms worden er ook hogedruk darmspoelingen aangeboden in speciale centra.

 

Wat is het doel van een klysma?

Dit product worden al jarenlang toegepast om de darmen te reinigen. Echter weten niet veel mensen waarom een klysma eigenlijk precies toegepast worden. Het is namelijk ook de bedoeling om brokken en harde korsten die zich in de loop der jaren aan de darmwand vastgeklampt hebben goed weg te laten voeren.

Deze stoffen kunnen namelijk een bron van zelfvergiftiging zijn in je lichaam. Ze kunnen er bijvoorbeeld zorgen dat je dikke darm slecht gaat functioneren. Met dit product kun je je darmen schoonspoelen en zo worden er allerlei ongewenste stoffen goed verwijderd.

 

Een klysma gebruiken, zitten er gevaren aan vast?

Er zijn veel mensen die zich afvragen of het wel verstandig is om een klysma te gebruiken en wat voor gevaren er aan vast kunnen zitten. Daarom is het verstandig om je aan een aantal dingen te houden:

 

  • Zorg dat de temperatuur van water rond de 37 graden ligt
  • Gebruik alleen zuiver en schoon water
  • Maak gebruik van een schone klysma

 

Indien je zeker wilt zijn dat je een goede klysma hebt, kun je het beste een klysma kopen in onze webshop. klysmashop.nl is namelijk gespecialiseerd in klysma’s en wij verkopen ook klysma’s van de beste kwaliteit.