Bouwtekening

Bouwtekening

Een bouwproject beginnen zonder bouwtekening dat gaat niet. Het is niet alleen belangrijk dat er een bouwtekening is maar daarnaast moet dit ook goed gedaan worden. Goede bouwtekeningen zorgen ervoor dat een bouwproject goed verloopt en dat de bouwers weten wat ze aan het maken zijn, zo krijgt u een goed eindresultaat. Door een bouwtekening ziet u ook meteen of uw wensen haalbaar zijn en of het er eigenlijk wel zo uit ziet als u gedacht had.

Digitale bouwtekening maken

GBA beschikt over tekensoftware met eindeloos veel mogelijkheden. Zo maken zij een bouwtekening precies zoals u dit voor u zag. Of het nu gaat om 2-dimensionaal of een 3-dimensionale bouwtekening, GBA maakt het voor u. Het voordeel van een digitale bouwtekening is dat het altijd en makkelijk aan te passen is. Hierdoor bieden zij bouwtekeningen voor alle doeleinden, namelijk;

  • Nieuwbouw/ verbouwing
  • ‘As built’ tekeningen
  • Opnames van bestaande situaties
  • Het up-to-date aanvullen en/of digitaliseren van bestaand tekenwerk

Aan de hand van uw wensen

U bepaalt helemaal zelf hoe uw bouwtekening eruit komt te zien. GBA tekent wat u nodig heeft. Wilt u extra details in uw bouwtekeningen? Zolang het programma het toelaat is alles waar te maken.

Wacht niet langer met dromen

Zit u al zolang met van alles in uw hoofd en vindt u het wel eens tijd deze plannen uitgewerkt te zien op een bouwtekening? De eerste stap in uw bouwproject te zetten? Wacht dan niet langer. GBA nodigt u graag uit voor een gesprek zodat er zo snel mogelijk een perfecte bouwtekening zal komen. Mocht u nog meer vragen hebben over het laten maken van een bouwtekening, neem dan ook contact op met GBA Info. GBA heeft naast vele projecten meer ook een bouwtekening gemaakt voor de grotere namen als; Karwei, Gamma, Bonusan en Ebmpapst.