BSO Zeist

Op onze BSO Zeist kan uw kind niet alleen na school, maar ook voor schooltijd terecht. Wanneer beide ouders van het kind extreem vroeg moeten beginnen op hun werk is dit ideaal. Zeker als bijvoorbeeld moeder in de zorg werkt en vader in de bouw geeft dit bij ouders veel problemen. Maar niet bij ons. Wij zijn namelijk al vanaf 6 uur ’s morgens geopend.

 

Openingstijden

Op onze BSO kunt u al vanaf zes uur ’s morgens terecht. We staan dan al uitgeslapen klaar om uw kinderen te verwelkomen. Omdat een van onze leidsters een ochtendhumeur heeft verzoeken u wij zo weinig mogelijk tegen haar te zeggen. Wilt u toch iets kwijt? Doe dit dan door middel van een briefje die u op haar bureau legt of geeft dit aan bij het afhalen van uw kind. ’s Middags is het humeur van deze leidster namelijk opperbest.

 

BSO Zeist

In Zeist heeft u alle mogelijkheden om uw kind te laten genieten van een veelvuldig uitgerust ontbijt. Op deze manier voorkomen we dat uw kind nog vroeger uit bed moet om thuis te eten. Het assortiment is van allerhande voedingsmiddelen voorzien. Denk hierbij aan fruit, yoghurt, brood, croissants, vleeswaren, melk en jus d’ orange. Omdat het ontbijt het belangrijkste maal van de dag is neemt BSO Zeist hier altijd uitgebreid de tijd voor.

 

Ochtendgymnastiek

Vooral jonge kinderen zijn ’s morgens vaak al vroeg wakker en hebben op dit tijdstip van de dag veel energie. Na het ontbijt is het mogelijk om een uitgebreide sessie met ochtendgymnastiek uit te voeren. Door het uitvoeren van deze sessie kunnen kinderen hun energie alvast kwijt waardoor ze op school veel meer concentratie hebben en ook veel meer oppikken van de lesstof. Wij verwachten dat deze sessies het niveau van kinderen verhogen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over BSO Zeist kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U moet zelf maar even kijken welke methode voor u het meest handig is. Faxen is helaas niet meer mogelijk.