Catering voor lekkerbekken

Welling Catering is een begrip in de Liemers. Deze cateraar bedient vele bedrijven, organisaties en particulieren vanuit het hoofdkantoor in Duiven. Met een enthousiast team worden dagelijks de meest smakelijke maaltijden bereid. Maar ook wordt de catering van feesten en partijen, zakelijke bijeenkomsten en bijvoorbeeld sportkantines vanuit Duiven georganiseerd. Maar daarmee houdt het niet op bij Welling Catering. Alles wat nodig is om een feest of bijeenkomst aan te kleden kan bij hen worden gehuurd. Van statafel tot springkussen en van barbecue tot feesttent, bij Welling Catering is overal aan gedacht.

De barbecue is favoriet

Daar waar het bij Welling Catering allemaal begon, het verzorgen van barbecues, is tot op de dag van vandaag nog steeds een van de belangrijkste diensten. Ze worden in alle soorten en maten aangeboden, dus er is voor iedereen wat wils. De reden waarom deze zo geliefd zijn is omdat de klant zelf hier nauwelijks wat voor hoeft te doen. Heb je een barbecue arrangement gereserveerd dan worden de gerechten, de barbecues en alles wat u eventueel verder heeft gereserveerd, keuring en op tijd bij u afgeleverd. En is het feest voorbij, dan wordt op een afgesproken tijd alles weer netjes afgehaald. Afwassen is niet nodig, dat neemt Welling voor eigen rekening.

 

Stamppot buffetten op de tweede plaats

Een andere vaak afgenomen dienst is het stamppottenbuffet. Zeker als het wat kouder wordt, zijn deze gerechten erg in trek. Een voorbeeld hiervan stamppot buffet ‘topper’. Een mix van boerenkool, zuurkool en hutspot stamppotten met rookworst en gehaktballen. Eventuele dranken zijn bij te bestellen. Ook hier wordt het buffet inclusief borden, bestek en servetten geleverd. En ook hier geldt dat de afwas door Welling zelf wordt geregeld. Een luxe versie van een stamppot buffet is het buffet met wild met stoofpeertjes. Een echte aanrader.

Wilt u meer informatie over deze heerlijke cateraar uit Arnhem? Neem gerust een kijkje op de site naar het aanbod van verschillende heerlijke gerechten.