Daklekkage snel gerepareerd

Met een lekkend dak wilt u niet blijven zitten en het is dan ook het beste als de lekkage zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Hoe langer het duurt, hoe groter de schade zal worden. Het kan zelfs zo uit de hand lopen dat vervanging van het gehele dak noodzakelijk is. Dit is een dure grap waar u niet op zit te wachten. Daarom staan wij bij Kewodak Service graag voor u klaar om uw daklekkage te repareren. Ook voor spoedgevallen kunt u bij ons terecht. Onze servicedienst is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Oorzaak van lekkage
In veruit de meeste gevallen wordt een daklekkage veroorzaakt doordat het dak niet goed onderhouden wordt. Veel mensen vergeten het of denken simpelweg dat het niet nodig is. Toch scheelt het een hoop zorgen als u met enige regelmaat uw dak vrijmaakt van bladeren en kleine reparaties uitvoert. De kans op lekkage wordt hiermee aanzienlijk verkleind. Als u zelf niet in staat bent om onderhoud aan uw dak te plegen, dan kunt u natuurlijk altijd Kewodak Service inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van daken en zullen uw dak op professionele wijze behandelen.

Dakinspectie
Bij Kewodak heeft u de mogelijkheid voor bestandsopname, zodat u inzicht krijgt in de staat van uw dak. Wij maken met u een onderhoudsplanning en kijken wat er precies dient te gebeuren. Vervolgens zullen wij deze onderhoudswerkzaamheden en een eventuele dakreparatie vakkundig uitvoeren. U kunt bij ons ook online een dakinspectie aanvragen, als u zekerheid wilt over de conditie van uw dak. En wilt u zich helemaal geen zorgen hoeven maken? Dan kunt u altijd kiezen voor een onderhoudsabonnement. Wij bieden verschillende abonnementsvormen voor periodiek onderhoud aan uw dak. Een standaard onderhoudscontract houdt in dat wij ieder jaar een dakinspectie uitvoeren en daarbij uw dak onderhouden en repareren.