Davidoff Cool Water Men: één met de oceaan

Heb je het parfum Cool Water Man van Davidoff al eens geprobeerd? Dit parfum is in 1988 al op de markt gebracht, maar ruim 20 jaar later nog steeds erg populair. Mede door zijn populariteit is Cool Water for Men een echte parfumklassieker geworden. De geur is ontwikkeld voor de moderne man. Dankzij de verscheidenheid van ingrediënten gaat de geur van het parfum niet vervelen. Onder andere dankzij lavendel, amber, rozemarijn, koriander, muskus en munt is Cool Water Man een heerlijk fris, maar tegelijkertijd ook stoer mannenparfum. De geurcompositie van het Davidoff parfum is verrassend en gedurfd: twee eigenschappen die het merk Davidoff kenmerken.

Het immens populaire parfum is geïnspireerd op de stoere, zelfverzekerde en zelfbewuste man. Vandaar dat het merk heeft gekozen om acteur en model Josh Holloway het gezicht te laten worden van Cool Water Man. Holloway staat symbool voor de sleutelwoorden van Davidoff: stijlvol, opwindend, intensief en mannelijk. De parfumeur, Pierre Bourdon, is er voortreffelijk in geslaagd om een zwoel en sexy parfum te ontwikkelen. Wie Cool Water Man draagt laat een onvergetelijke indruk achter op zowel vrouwen als mannen. Mannen willen je zijn en vrouwen willen met je zijn.

Davidoff Cool Water Man  zorgt voor pure verfrissing, zodat je jezelf gedurende de hele dag heerlijk fris voelt. Het parfum omarmt als het ware de schoonheid van de oceaan. Met zijn zeewater ingrediënten en sensuele frisheid waan je jezelf in de nabijheid van de oceaan. Dit effect wordt versterkt dankzij de kleur en vorm van het flacon.

In de Cool Water Man lijn van Davidoff vind je ook andere producten, zoals een douchegel, aftershave en deodorant.