De goedkoopste Sim Only met Onbeperkt Bellen

Onbeperkt bellen, sms’en en internetten? Nu in Sim Only!

Je kent het wel, de bekende Sim Only’s. Je sluit een goedkope Sim Only af, en daar krijg je standaard per maand een aantal minuten, sms’jes en misschien internet voor. Voor de kleine gebruiker onder ons was dit natuurlijk ideaal. Maar daar is er een verandering in gekomen. De goedkoopste Sim Only met onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Dus de grote gebruiker onder ons heeft nu ook baat bij zo’n goedkoopste Sim Only.

De goedkoopste Sim Only met Onbeperkt Bellen

Onbeperkt bellen en sms’en

Er zijn nog steeds mensen die veel gebruik maken van het bellen en sms’en. Maar wat is nu meer irritanter dan weten dat je veel belt, en alsnog moet gaan oppassen dat je niet over je bundel heen gaat? Met onbeperkt bellen en sms’en in je Sim Only abonnement hoef je nooit meer na te denken over wanneer je wie belt. Hier kan je ook nooit overheen aangezien het echt onbeperkt is. Dat is een heerlijke gedachten. Nooit meer hier naar omkijken! Let wel op dat je hierin de juiste keuze maakt. Er zijn namelijk een aantal providers die zeggen dat het onbeperkt is, maar dit is alleen binnen de provider.

Onbeperkt internet

Naast onbeperkt bellen is er ook onbeperkt internet. Je kiest zo de goedkoopste Sim Only waar je helemaal niet naar om hoeft te kijken! Bekijk de providers wel. Onbeperkt internet wilt niet zeggen dat er echt onbeperkt internet bij zit. Sommige providers verlagen namelijk de snelheid na een bepaald gebruik. Hierdoor kom je enorm langzaam te zitten. Andere zijn wat duidelijker en geven een grote internetbundel erbij zodat je er ook niet snel overheen gaat. Een enkele provider bied echt onbeperkt internet. Zonder de verlaging of een hoge bundel waarna je betaald als je eroverheen gaat.

Ben je benieuwd welke goedkope Sim Only bij jou past? Kijk dan op www.belkostenwijzer.nl/goedkoopste-sim-only/