De juiste pantykniekousen kiezen

De juiste pantykniekousen kiezen is niet zo lastig als het lijkt. Pantykniekousen zijn super veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met pumps, sandalen, laarsjes, schoenen met open teentjes, lage schoenen, veterschoenen, noem maar op!  Eén van de belangrijkste dingen om in uw achterhoofd te houden is dat u uw pantykniekousen niet te klein koopt. Wat voor pantykniekousen u ook aanschaft, het is in ieder geval van belang dat het bovenrandje niet in uw benen snijdt.

Wat betreft de dikte van de pantykniekousen werkt het net als bij panty’s. Hoe hoger de denierwaarde, hoe dikker het materiaal. Pantykniekousen variëren tussen de 10 en 70 denier.

Wat kleuren betreft heeft u echt keuze te over. Ga voor warme kleuren in het najaar en kies doorzichtige, lichter gekleurde pantykniekousen in de lente. Draagt u een opvallende outfit, houdt de kleur van uw pantykniekousen dan effen en simpel. Is uw outfit juist sober, dan kunt u wel weer kiezen voor pantykniekousen in een felle kleur of met een leuk patroontje. Het draait allemaal om het creëren van de juiste balans!

Wanneer u een beetje onzeker bent over uw benen, kies dan voor donkere, effen en neutrale kleuren. Pantykniekousen met patroontjes kunnen uw benen namelijk voller laten lijken dan ze zijn. Wilt u uw rondingen juist benadrukken, combineer dan licht gekleurde pantykniekousen met een donkerkleurige rok en een lichtgekleurde top. Dit creëert een gebalanceerde look. Wilt u uw benen langer laten lijken? Koop dan pantykniekousen in dezelfde kleur als uw schoenen. Dit is een erg leuke combinatie welke altijd goed staat!