De nieuwe Xbox kopen

Is het voor u ook al zo’n teleurstelling dat de Xbox One pas in het derde kwartaal van dit jaar in Nederland wordt uitgebracht? Dan heb ik gelukkig goed nieuws voor u, u hoeft nu niet langer meer te wachten. U kunt de Xbox One namelijk ook via Duitsland kopen.

Microsoft Nederland heeft namelijk verklaard dit te ondersteunen en dus dezelfde service te bieden als dat u de Xbox One in Nederland koopt. Dit betekent dat als uw Xbox kapot is, u deze gewoon voor reparatie op kunt sturen. Kortom, u loopt geen enkel risico.

Er zijn verschillende Duitse webwinkels op internet te vinden die hieraan mee werken. U kunt uw Xbox dus gewoon via het internet kopen en op laten sturen. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om zelf naar Duitsland te rijden en de Xbox in de winkel te gaan halen.

Voor de echte Xbox fan is dit zeker goed nieuws. Ook kunt u de Xbox eventueel in Engeland gaan halen, helaas is dit wel wat ingewikkelder gezien de afstand enzovoorts. In de praktijk zullen de meeste mensen de Xbox One in Duitsland kopen.

Ook wat betreft de prijs hoeft u het niet te laten, Duitsland biedt hem namelijk aan voor dezelfde prijs als dat hij in Nederland op de markt zou komen. Het enige dat erbij komt zijn uiteraard de verzendkosten of de benzine kosten.

Dus mocht u niet meer kunnen wachten, dan raden wij aan om de Xbox One in Duitsland te kopen.