De nieuwste rage Space Scooters

De nieuwe rage: space scooters

Ben je wel eens zat van fietsen? Wil je eens iets nieuws proberen, maar ben je er niet over uit wat? Misschien kun je eens denken aan een space scooter. Space scooters hebben wel wat weg van steps, maar de aandrijving van space scooters werkt heel anders. Zowel een step als een space scooter kun je voort bewegen door met één voet op het plateau te staan en met de andere je af te zetten van de grond. Space scooters hebben echter nog een manier om te rijden. Namelijk door middel van het op en neer bewegen van je voeten op het plateau. Zo wordt het wiel aangedreven en rij je vooruit.

Waarom zijn space scooters handig?

Een space scooter kan veel handiger zijn dan een fiets. Als je een beetje geoefend hebt en de aandrijving onder de knie hebt, kun je er flink snel op vooruit. En het oefenen kost helemaal niet veel tijd. Een ander groot voordeel is dat space scooters lichter zijn in gewicht dan fietsen. Je kunt ze dus gemakkelijker meenemen in een ander vervoersmiddel. Bovendien zijn space scooters inklapbaar, waardoor het pakketje klein wordt en nog gemakkelijker te vervoeren.

Plezier voor jong en oud

Het zijn vaak jongeren en kinderen die op space scooters rijden. Maar de leeftijdscategorie die wordt aangesproken met space scooters is niet zo beperkt als je misschien denkt. Ten eerste is het stuur van de space scooter verstelbaar. Mensen van verschillende lengtes kunnen dus het stuur aanpassen en zo op de step rijden. Echter, voor hele kleine kinderen is er een speciaal model space scooter, de junior space scooter. Deze heeft een extra laag stuur en een wat kleiner plateau om op te staan. Dit maakt het type space scooter zeer geschikt voor kinderen met wat kortere benen.

Waar kun je space scooters kopen?

Je kunt space scooters op meerdere plekken verkrijgen. Zo zou je een speelgoedwinkel kunnen proberen en direct een space scooter mee naar huis nemen. Echter, in veel winkels zijn lang niet alle mogelijke kleuren te koop, omdat er misschien al kopers voor je zijn geweest, of omdat de winkelier simpelweg een bepaalde kleur nooit heeft ingekocht. Om die reden is het een goed idee om een space scooter online te kopen, hier kun je namelijk uit een verscheidenheid aan kleuren kiezen. Bovendien worden de space scooters snel geleverd en ben je verzekerd van een scherpe prijs.