Diepvriesopslag Amsterdam

Heeft u een bedrijf dat voedingsmiddelen produceert en bent u op zoek naar een vriesopslag Amsterdam? Dan heeft Frigo Group in Nieuw-Vennep de oplossing voor u. Onze diepvriesopslag is slechts 15 kilometer verwijderd van Amsterdam en u kunt bij ons uw eindproducten of de benodigde grondstoffen hiervoor opslaan. Of u nu veel opslagruimte nodig heeft of slechts ruimte voor een aantal pallets, wij bieden altijd een oplossing op maat. Wij verzorgen voor u het hele proces, van inslag, uitslag en opslag tot het transport van uw producten.

Groot of klein bedrijf

Frigo Group verzorgt al sinds 1973 met veel plezier diepvriesopslag op strategische locaties in Nederland. Wij werken met de grootste zorgvuldigheid en klanten worden bij ons niet behandeld als een nummer. Wij houden graag rekening met uw specifieke wensen en leveren service op maat. Al jarenlang bieden we diepvriesopslag aan grote multinationals, maar ook aan kleine bedrijven die alleen een aantal  pallets bij ons willen opslaan.

Totaalpakket

Bij Frigo Group kunt u niet alleen een vriesopslag huren. Wij bieden een totaalpakket aan diensten, zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met het produceren van uw producten. De kwaliteit wordt nauwlettend in de gaten gehouden en u kunt 24/7 uw voorraden bekijken. Wij verzorgen, indien gewenst, het transport van uw goederen binnen Nederland, maar ook buiten Nederland. De productkwaliteit staat hierbij voorop en moderne  meet- en regelapparatuur bewaakt ook tijdens het transport de temperatuur.

Tevreden klanten

De vakmensen bij Frigo Group zullen altijd streven naar de grootste klanttevredenheid. Op onze website kunt u lezen wat huidige klanten vinden van onze service. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw wensen aan ons kenbaar. We bespreken graag de mogelijkheden met u, zowel voor nu als voor de toekomst van uw bedrijf.