Dierenarts Schaijk

Dierenarts Schaijk

Op zoek naar een dierenarts in Schaijk? Dierenartsenpraktijk Bernheze is sinds 2004 gevestigd in Heesch, in de buurt van Schaijk. Het team van dierenartsenpraktijk Bernheze is klein maar zeer enthousiast. Zij werken met één doel; uw huisdier in goede gezondheid te houden en u als eigenaar van goede informatie en voorlichting voorzien. Om dit te allen tijde te bereiken volgen onze dierenartsen en andere werknemers regelmatig nascholing of postacademische bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste diergeneesmiddelen.

Voorkomen is beter dan genezen

Het is gelukkig mogelijk door vaccinaties, ontworming en ontvlooiing u en uw huisdier veel narigheid te besparen door ziektes te voorkomen. Het is belangrijk dat dit ieder jaar opnieuw gebeurt. Om dit niet te vergeten sturen wij u ieder jaar een oproepkaartje om u te herinneren aan de jaarlijkse vaccinaties. Voor de behandeling tegen wormen en vlooien is er de mogelijkheid u aan te melden voor de gratis sms- en e-mailservice die u herinnert. Hierdoor vergeet u ook de behandeling tegen vlooien en wormen niet.

Bij dierenartsenpraktijk Bernheze in de buurt van Schaijk beschikken ze altijd over de nieuwste diergeneesmiddelen die alle uitgebreid getest zijn al voordat deze in hen apotheek opgenomen worden. Deze worden dus nooit op uw of een ander dier getest.

Consulten

Als u een afspraak heeft bij een dierenarts van ons zal uw huisdier onderworpen worden aan een uitgebreid klinisch onderzoek. Hierdoor onderzoekt de dierenarts uw huisdier en zal u de nodige vragen stellen. Aan de hand van het onderzoek zal er samen met u besproken worden of er verder onderzoek, een behandeling of doorverwijzing naar een specialist noodzakelijk is.

Afspraken

Op afspraak werken is voor ons een bewuste keuze geweest. Dit omdat wij overvolle wachtkamers niet meer van deze tijd vinden. Daarnaast hebben wij door veel ervaring geleerd dat dit voor u en uw huisdier een stuk comfortabeler is.

Een huisdier is een stuk beter te onderzoeken wanneer deze rustig is; stress verhoogd de lichaamstemperatuur en versneld de hartslag, hierdoor is het mogelijk dat de uitslagen niet betrouwbaar zijn.

Maak een afspraak voor uw huisdier. De praktijk vindt u aan de rand van Heesch. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar vanuit Schaijk. Onze dierenartsenpraktijk is geopend van maandag t/m vrijdag.