De do’s en don’ts van milieubewuste crematie

Wie natuurvriendelijk en milieubewust geleefd heeft, wil echter met genoegen milieuvriendelijk afscheid nemen. In dit artikel kunt u lezen hoe een uitvaart niet zo belastbaar voor het milieu wordt.

Lees veel meer over eco uitvaarten op www.Meride.nl. Met Meride Uitvaartverzorging kiest u voor een professionele organisatie. Bij onze uitvaartverzorgers staan uw wensen centraal. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn sterk in advies. Ze luisteren naar uw wensen, brengen mogelijkheden in kaart en zorgen er voor dat u in alle vrijheid uw keuzes kunt maken. Zij helpen u door het regelen van alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Onze uitvaartverzorgers zijn zeer ervaren en op uw verzoek geven zij advies.

Steeds meer mensen kiezen voor een groene uitvaart.

Ecologisch verantwoorde uitvaarten is de laatste jaren een trend geworden. Een milieubewuste uitvaart biedt meer baten dan ecologisch verantwoord bezig zijn Kostentechnisch kan een natuurlijke gebruik van begraven of gecremeerd worden een hoop besparen Denk hierbij bijvoorbeeld over het vervoer, de rouwbloemen of de materialen van de rouwkist..

Wat er op uitvaartgebied beschikbaar is.

Wilt u weten wat er allemaal denkbaar is? Dit is wat er milieuvriendelijk kan bij een uitvaart:

  • De opbaring Bijvoorbeeld het materiaal van de lijkwade
  • De kist Men kan verkiezen voor milieuvriendelijk vervaardigd hout of karton
  • Het overlijdensbericht Geen kaarten maar het versturen van een e-mail
  • De maaltijden ecologische koffie en thee
  • cremeren of begraven natuurbegraafplaats, decoratie van de uitvaart zonder bloemen en het vervoer

Uw eco begrafenis al degelijk voor elkaar?

Meride is een van Nederlands bekendste uitvaartondernemers. De uitvaartverzorgers van Meride zijn in het bezit zijn de beste vak diploma’s. Evenzeer bij een crematie in Tilburg zijn er verscheidene ecologische mogelijkheden. Vraag een uitvaartverzorger van Meride om meer informatie. U kunt voor veel meer informatie bellen op 085–4018123, mailen naar info@meride.nl of kijken op de website: www.meride.nl.

Natuurlijk kunnen ze ook direct uitleg geven voor overige regio’s als uw groene uitvaart in Tilburg.

http://www.meride.nl/uitvaart-regelen/uitvaart-tilburg