Drone kopen bij de Specialist

Inmiddels is de drone niet meer weg te denken. Voor allerhande doeleinden worden drones ingezet. Wat te denken van een AED drone, een drone waarmee inspecties worden verricht, of een drone waar simpelweg mooie opnames gemaakt kunnen worden? Drones zijn er in allerhande soorten en maten!

Drone met obstakel detectie

De nieuwere drones worden uitgerust met technische snufjes zoals bijvoorbeeld een gimbal om de camera te stabiliseren en een 4K camera. Momenteel is te techniek echter al zover ontwikkeld dat een drone obstakels kan ontwijken. Deze moderne vliegtuigjes zijn voorzien van sensoren die de omgeving continu scannen. Wat ons betreft is het laten crashen van een drone dan vrijwel onmogelijk. Een van deze zeer geavanceerde drones is de DJI Phantom 4.

Wat doe je met een consumenten drone?

Met een consumenten drone kun je verschillende dingen doen. Niets is leuker dan video opnames maken vanuit een ander perspectief. Iedereen heeft inmiddels een smartphone waarmee hij belangrijke momenten vastlegt. Dit is echter niet meer uniek. Met een vliegende camera maak je de mooiste beelden, van unieke momenten, vanuit de lucht.

Professionele Drones

Met een professionele drones kun je nog veel meer dan alleen unieke beelden vastleggen. Deze apparaten zijn in staat om enkele kilo’s te tillen.  De camera’s voor deze modellen mogen dus veel groter en zwaarder zijn dan die van consumenten drones. Consumenten drones zijn vaak al voorzien van een camera, en bij een professioneel apparaat kies je zelf de gewenste camera!

Drone kopen bij de Specialist

Een drone is niet goedkoop en mede daardoor wil je er zeker van zijn dat je bij een geschikte winkel jouw aankoop verricht. TopRC te Uden is zo’n winkel! Met een oppervlakte van maar liefst 1000m² beleveren zij liefhebbers van RC Auto’s, RC Vliegtuigen, RC Helicopters, RC Boten, en natuurlijk drones. Kom je niet uit de buurt dan kun je jouw bestelling eenvoudig online plaatsen.