Een urn aanschaffen

Als je een urn aanschaft wil je natuurlijk wel direct een mooie urn aanschaffen. Ook als je voor je huisdier een mini urn aanschaft, moet dit een kwalitatief goede urn zijn. Veel exemplaren kun je op het internet vinden. Er zijn ook verschillende showrooms met urnen. Hier kun je oriënteren over welke urnen je zou willen aanschaffen.

Wat is een urn?

Een urn is een pot waar men na de dood van een persoon het as kan bewaren dat na de crematie is overgebleven. Sommige mensen kiezen voor een crematie en laten daarna hun as ergens uitstrooien. Dit kan op een bijzonder plek zijn, maar dit kan ook boven zee. Als je er voor kiest om een deel van het as of al het as te bewaren, kun je dit bewaren in een urn.

Er zijn urnen in allerlei vormen, kleuren en maten. Deze kun je direct aanschaffen. Van urnen met een glazuur van metallic tot een urn met een foto van jouw dierbare er op bedrukt. Ook op het internet zijn diverse aanbieders van urnen. Een urn kun je eveneens op maat laten maken als je dat liever hebt. Bij het op maat maken van een urn kijkt men natuurlijk naar jouw specifieke wensen. De meeste urnen die worden gemaakt

Een assieraad

Een assieraad wordt ook steeds populairder. Op deze manier hebben veel mensen het gevoel dat hun dierbare altijd nog een beetje bij hun is. Een assieraad kun je eenvoudig online bestellen.