Glas vervangen, het is nodig!

Glas vervangen

Is het tijd om uw kozijnen te vervangen, vervang dan ook het glas. Het glas kan geleden hebben onder het kapotte kozijn. In samenhang met het vervangen van het kozijnen is het dus verstandig om het glas te vervangen.

Op zoek naar wat nieuw glas, waarbij dan het oude glas vervangen moet worden? Als er geen kozijnen vervangen hoeven te worden betekent dat natuurlijk niet dat glas niet vervangen hoeft te worden. Het glas vervangen kan zelfs voordelig zijn voor de energierekening, maar glas vervangen kan ook noodzakelijk zijn als een ruit kapot is. In het kader van geld besparen, het is verstandig om van enkel glas over te stappen naar dubbel glas. De besparing kan hierdoor al gauw oplopen tot wel € 150,- per maand!

Diverse soorten glas

Er zijn tegenwoordig vele soorten glas. Bij de Noorder BV is het mogelijk om diverse soorten glas te vervangen. Soorten glas die wij vervangen zijn:

  • Interieurglas
  • Hardglas
  • Isolatieglas
  • Veiligheidsglas
  • Inbraakwerend glas
  • Zonwerend glas

Interieurglas

Onder interieurglas verstaat De Noorder BV alles wat er binnen mogelijk is met glas. Naast ramen zijn dat dan ook spiegels en douchedeuren etc. Maak gebruik van bijvoorbeeld gekleurd glas of transparant glas en geef het interieur een compleet andere uitstraling.

Hardglas

Hardglas wordt gebruikt in bijvoorbeeld scheidingswanden en entree puien. Dit soort glas is veel sterker dan het gewone glas.

Isolatieglas

Isolatieglas is glas dat gebruikt wordt ter verbetering van de isolatie van woningen of bedrijfspanden. Isolatieglas is beter voor het milieu en de portemonnee!

Veiligheidsglas

Dit gelaagde glas wordt vaak toegepast bij ramen maar ook bij bijvoorbeeld balustrades en daken. Hoe dikker het glas hoe hoger de mate van bescherming.

Inbraakwerend glas

Dit glas is nog beter dan veiligheidsglas. Dit komt door het hoge aantal folies wat er in het glas is verwerkt. Ook bij inbraakwerend glas is de mate van bescherming afhankelijk van de dikte van het glas en het aantal folies. Het glas biedt goede bescherming tegen vandalisme en inbraken.

Zonwerend glas

Zoals het eigenlijk al zegt, het glas biedt visueel comfort tegen bijvoorbeeld verblinding. In het glas zitten coatings verwerkt die een weerkaatsend effect hebben.

Ook glas vervangen? Bezoek eens de website van De Noorder BV!