Goedkoopste Sim Only

Goedkoopste Sim Only abonnement Wat houd het nu eigenlijk in?

Een Sim Only is een afkorting van enkel een sim kaart. Dit is namelijk ook wat je krijgt bij een Sim Only abonnement. Je hebt geen kosten voor een telefoon, waardoor het abonnement veel voordeliger uitvalt. Dat komt omdat je dan zelf voor een telefoon moet zorgen. Heb je al een telefoon van een ander abonnement die afloopt, dan kan je dit snel omzetten naar het goedkoopste Sim Only abonnement. Je betaalt in een Sim Only abonnement alleen de belminuten, sms’jes en het aantal MB die je erbij wilt hebben.

Goedkoopste Sim Only abonnement

Een Sim Only wordt ook vaak als het meest flexibele abonnement gezien. Je kan bijna bij elke provider kosteloos omhoog in je bundel of omlaag. Dus geen gedoe met minder of meer betalen.

Afhankelijk van een provider, kan je vaak Sim Only’s per maand opzeggen. Geen vast contract en zo overstappen als je niet tevreden bent, of als je weer toe bent aan een nieuwe telefoon die je niet los wilt kopen.

Je hebt altijd keuze in een toestel die jij wilt. Omdat het alleen maar een sim kaart betreft, moet je zelf op zoek gaan naar een telefoon. Deze kan je natuurlijk los kopen, of je hebt er al één die het goed genoeg doet.

Voordelen van een Sim Only abonnement:

• Flexibel
• Maandelijks opzegbaar
• Goedkopere maandlasten
• Vrijheid in toestel keuze (jouw eigen telefoon)

Goedkoopste Sim Only abonnementen vergelijken

Goedkoopste Sim Only abonnementen vergelijken
Wil jij het goedkoopste Sim Only abonnementen vergelijken? BelkostenWijzer heeft een vergelijktool waar je direct de goedkoopste Sim Only van Nederland kan vinden. Je kiest direct een Sim Only abonnement, vul direct je gebruik in, en in stap 3 komen de goedkoopste Sim Only’s tevoorschijn die bij jouw gebruik passen. Afsluiten is direct geregeld, want wanneer je op bestel klikt kom je direct in de omgeving van de provider terecht. Begin hier met vergelijken www.belkostenwijzer.nl.