Goedkope Cartridges

Goedkope cartridges

Hoe printen écht goedkoper kan

Zakelijk en privé wordt er veel geld uitgegeven aan printen, dit komt door de zeer hoge prijzen van originele cartridges, van de printerfabrikanten zelf. Bij veel mensen heerst nog steeds het beeld dat originele cartridges van hogere kwaliteit zijn, dit is echter niet het geval en de kwaliteit van compatible cartridges is vergelijkbaar.

Compatible cartridges zijn geen nieuwe producten meer, deze producten worden al zo’n 30 jaar ontwikkeld en zijn inmiddels zo verbeterd dat ze kwalitatief zeer goede resultaten leveren. Recent onderzoek heeft aangetoond dat tot 40% van de printergebruikers al compatible cartridges gebruikt.

Tonerzone.nl zorgt ervoor dat je heel eenvoudig op je printkosten kunt besparen.

Met de goedkope cartridges van Tonerzone.nl kun je voordelig printen zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Alle compatible cartridges zijn gelijk aan de originele versie, je ziet het verschil alleen in je portemonnee.

De compatible cartridges van Tonerzone.nl worden geproduceerd volgens de ISO-9001 en 14001 norm. Deze normen stellen zeer hoge kwaliteits- en milieu eisen aan de fabrikant. Tonerzone.nl biedt een zeer breed assortiment compatible inkt en toner cartridges aan tegen zeer concurrerende prijzen. Bovendien bieden zij 2 jaar volledige garantie op alle producten en is alles direct uit voorraad leverbaar.

De goedkope cartridges van Tonerzone.nl bieden alles wat u als klant vraagt:

  • ISO 9001 en 14001 gecertificeerd;
  • breed assortiment aan inkt en tonercartridges (> 1000 referenties);
  • 2 jaar volledige garantie;
  • alles uit voorraad leverbaar;
  • geen verzendkosten.