Gta 5 de game van september ligt snel in de schappen voor de Playstation 3 en Xbox 360!

De hele wereld kijkt reikhalzend uit naar de release van GTA5. We keren terug naar de stad Los Santos, waar we eerder in hebben kunnen rondgewandeld in GTA San Andreas. Grand Theft Auto 5, vaak afgekort tot GTA V, is het 14e deel in deze langlopende serie, waarbij we de spin-offs en expansion packs voor het gemak even meetellen. De stad is groter dan Red Dead Redemption. Dacht je dat de omvangrijke wildernis in Red Dead Redemption groot was?

Neem de gehele kaart van gta 4 en vermenigvuldig dit keer 5 voor de oppervlakte van de nieuwste game! In GTA V kan je opnieuw gaan en staan waar je maar wil in de sandbox wereld. Alle GTA games bij elkaar opgeteld is dit het 14e deel in de serie van Grand Theft Auto Grand Theft Auto 1 verscheen al 16 jaar geleden Zo is de Los Santos uit GTA V groter dan de gezamenlijke werelden van San Andreas, GTA IV en Red Dead Redemption bij elkaar samen in 1 wereld.

Kan je de grote open wereld van Red Dead Redemption nog herinneren? De sandbox action-adventure GTA 5 zal door Rockstar Games snel worden uitgebracht. Kenmerkend voor de GTA serie is de grote open wereld waar de personages in rond kan dolen! Voor dit deel kijken we terug naar de stad Los Santos uit de laatste gta. Hierbij tellen we de diverse uitbreiding packs en extra’s voor het gemak even mee. Meer informatie via: http://www.gta5loterij.nl

De player kan op elk moment wisselen tussen de 3 karakters om de verschillende game functies optimaal te benutten. Rockstar Games heeft bekend gemaakt dat de omgeving van Los Santos 5 keer zo groot is als de wereld in Red Dead Redemption! In GTA VIJF kunnen spelers ook terecht in de multiplayer mode om online met elkaar te spelen.