Handige inklapbare folderhouders

Voor de meeste vakbeurzen, maar ook bijvoorbeeld de huishoudbeurs is de folder nog steeds het meest effectieve middel om uw naam bekend te maken aan potentiële klanten. Gewoon heel veel folders laten drukken is echter niet genoeg.

Zelf bij een geweldig ingerichte beursstand kunnen de stapels folders in een hoek u de das om doen. De oplossing voor het probleem is de handige folder houder. Een folder houder moet er natuurlijk goed uitzien en net als al het andere promotiemateriaal, klanten aantrekken.

Folder houder

Dat wil zeggen dat het gewone gevouwen doosje dat iedereen gebruikt, en dat dus op elke stand te zien is, niet meer voldoet. De inklapbare folder houders staan goed op de balie van een beursstand en het oog van de langslopende bezoeker wordt erdoor aangetrokken. Bij het vervoer wordt de folder houder opgeklapt en neemt dus bijna geen ruimte in beslag.

uitgeklapt passen er vijf verschillende folders in. Dat wil zeggen dat er vijf manieren zijn om de klant te beïnvloeden, in een houder.

Promotiemateriaal

Er komt regelmatig nieuw promotiemateriaal op de markt. En het internet heeft veel verandering meegebracht voor de promotie markt en bij beursbezoeken. Maar de folder is een blijvertje, een klassieker zou je kunnen zeggen. Bij veel beurzen, ook de vakbeurzen die niet open zijn voor het algemene publiek, lopen mensen nog steeds weg met een tas vol folders.

Folders zijn handig omdat er voldoende informatie op gegeven kan worden, maar ook net niet te veel, dat zou alleen maar afleiden. De informatie hoeft niet ter plaatse opgenomen te worden, folders kun je makkelijk mee naar huis nemen om ze daar rustig nog eens te bekijken.

Een aantrekkelijke folder houder op een beursstand ziet er niet alleen goed uit, het is ook een effectief middel om informatie te verstrekken.