Hoge jukbeenderen, minder make-up

Hoge jukbeenderen zijn zeer vrouwelijk en aantrekkelijk. Veel vrouwen doen dan zo veel mogelijk hun best om hun jukbeenderen zo mooi en opvallend mogelijk te benadrukken. Dit doen ze door de jukbeenderen te bewerken met make-up. Maar wat als je als vrouw zijnde geen hoge jukbeenderen hebt en het met make-up niet helemaal lukt om de jukbeenderen te accentueren?

Geen probleem. Daar is nu de oplossing voor. Namelijk de jukbeenderen opvullen. Het opvullen van de jukbeenderen kan met fillers. Filler is een natuurlijk vulmiddel dat ervoor zorgt dat het ‘gat’ opgevuld wordt. Door dit middel in de omgeving van de jukbeenderen aan te brengen, zullen de jukbeenderen als het ware worden opgevuld en daardoor dus weer zichtbaar worden.

Daarnaast bestaan er twee verschillende soorten fillers. Zo heb je een natuurlijke filler, deze wordt in de loop van de tijd door het lichaam afgebroken. De tweede soort filler is de permanente filler. Deze kunnen niet worden afgebroken door het lichaam en zal dus permanent aanwezig blijven. In principe wordt de laatste soort filler niet meer toegepast in de behandelingen in Nederland. Daarnaast is het ook niet verstandig om permanente fillers te nemen. De reden hiervoor is dat de huid toch blijft verouderen, ondanks dat je een fillerbehandeling hebt ondergaan.

Het komt steeds vaker voor dat vrouwen van tussen de 30 en 40 jaar zo’n fillerbehandeling van de jukbeenderen nemen. Dit komt omdat het onderhuidse vetweefsel langzaam afneemt vanaf de 30-jarige leeftijd waardoor de huid verslapt en de jukbeenderen minder zichtbaar worden. Maar met een simpele injectie kan daar zo verandering in komen en zal je als vrouw je weer 10 jaar jonger voelen.