Hulp bij leegruimen woning

Als een alleenstaande dierbare in uw omgeving overlijdt, dan is het een zware en lastige klus om de woning van deze persoon te moeten leegruimen. Het gehele huis dient leeggemaakt te worden en u weet niet waar u met al die spullen naartoe moet. Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om de woning leeg te ruimen, dan kan Inboedel Opruimen.com uitkomst bieden voor u. Ons professionele team staat graag voor u klaar om alle werkzaamheden van u over te nemen. U hoeft zich dan negens om te bekommeren en weet zeker dat het leegruimen van de woning goed en op tijd gebeurt.

Respectvol en discreet
Wij begrijpen dat het emotioneel voor u kan zijn om de spullen van een dierbare weg te moeten ruimen. Daarom zullen wij alle meubelen en spullen uit de woning goed behandelen. Alles wordt netjes in dozen verpakt en niet zomaar op de stapel bij het grofvuil gegooid. Als u wenst dat de spullen worden gebruikt om een goed doel te dienen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen.

Vrijblijvende offerte
Voordat wij de woning leegruimen, krijgen nabestaanden eerst de gelegenheid om de spullen uit te zoeken die bewaard moeten blijven. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op voordat wij met onze werkzaamheden beginnen. Zo weten wij precies wat er gedaan dient te worden en weet u precies waar u aan toe bent. Wij werken met een flexibele planning en onze werkzaamheden gaan in het weekend gewoon door. Op die manier kunnen we er altijd voor zorgen dat het appartement leegruimen binnen zeven dagen gebeurd is. Moet het koophuis leeg na overlijden? Neem dan snel contact met ons op, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.