IP Camera gebruiken als babyfoon

Ip camera’s zijn de laatste 15 jaar steeds meer verkrijgbaar met verschillende toepassingen en je ziet ze ook steeds vaker. Het begon als goedkope bewakingscamera’s of vereenvoudigde bewakingscamera’s. Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken waar een ip camera voor gebruikt wordt en zo is de laatste toepassing die een hype begint te worden om de ip camera te gebruiken als babyfoon. In dit artikel zal ik de toepassingen als babyfoon omschrijven en help ik u ook om de juiste ip camera te kopen voor dit doeleinde.

Van grote afstand contact

Altijd je kind kunnen zien via je telefoon of juist kijken of je kleine nog slaapt? Dan is stilletjes de trap op lopen niet meer nodig, je installeert je ip camera op de kinderkamer en je kunt ‘s avonds zonder lawaai te maken kijken of de kleine nog slaapt. Een ander leuke toepassing voor ip camera als babyfoon is dat je ook wanneer je van huis bent kunt kijken hoe het met de kinderen gaat, dus als papa een weekend weg is voor werk kan hij nog overal op de wereld ’s nachts zijn kinderen zien. Hoe leuk is het om tijdens je werk een kijkje in je huis te kunnen nemen om te kijken hoe het met bijvoorbeeld vrouw en kinderen gaat? Het toepassen van een ip camera als bewakingscamera is misschien al wel passé en is het nu tijd om de mensen die op sommige momenten verder af staan van hun kinderen weer dichterbij te brengen door de techniek van ip camera’s.

Waar koop ik een IP Camera?

De specificaties waar u naar zoekt voor deze toepassing zijn simpel: er moet een camera op zitten en microfoon, verder wilt u hem misschien ook verplaatsen of vast installeren. Om zeker te zijn dat u zich niet laat afzetten en het juiste product koopt adviseer ik de aankoop bij de ipcamera-zaak te doen omdat u hier live kan chatten en zo direct kunt kijken of het product dat u op het oog hebt geschikt is voor deze toepassing. Dit is ook een geschikt adres omdat zij als een van de weinige een handig filter gebruiken voor de specificaties. Dit maakt het zoeken ook een stuk makkelijker. Dus papa’s en mama’s het is de toekomst, ga een ip camera kopen als babyfoon.