De iPhone 5s, wat kunnen we verwachten

De telefoons van Apple, genaamd iPhone, zijn misschien wel de succesvolste smartphones ooit. Alle iPhones zijn miljoenen keren verkocht, over de hele wereld. Binnenkort komt er naar verwachting weer een nieuwe versie, zogenaamd de iPhone 5s, opvolger van de iPhone 5. Niet alleen wordt de telefoon zelf vernieuwd, maar ook het besturingssysteem (iOS) wordt helemaal vernieuwd. Wat kunnen we verwachten?

De verwachtingen over de iPhone 5s is dat de smartphone aan de buitenkant niet veel zal verschillen van zijn voorganger, net als alle iPhones met een ‘s’. Qua hardware gaat wel het een en het andere veranderen. Zo wordt de chip vernieuwd, een upgrade van A6 naar A7, waardoor de iPhone 31% sneller zou moeten worden. Heel veel andere specificaties zijn nog niet bekend voor de iPhone 5s. Wat wel bekend is, is dat het een vingerafdrukscanner gaat krijgen. Hiermee zou betalen via de telefoon een heel stuk veiliger kunnen worden!

Ook wordt er gespeculeerd over verschillende kleuren en een goedkopere versie, de iPhone 5c. De goedkopere variant zou vele felle kleuren krijgen, net zoals je al ziet bij de iPods en de specificaties zullen een stuk minder zijn.

Dan heb je nog het nieuwe besturingssysteem, iOS 7. Deze is echt helemaal aangepast. Heel veel transpiratie is als ‘kleur’ toegevoegd en alles is anders. Het bedieningspaneel is vernieuwd, de icoontjes zijn anders, het berichtencentrum is aangepast, de camera is uitgebreid, je kan via internet bellen en nog veel meer.

Zo’n nieuwe iPhone gaat helaas wel veel geld kosten, de prijzen zullen bij de 700 euro liggen. Het is daarom aan te raden om een iPhone 5s abonnement te nemen. Hiermee krijg je de iPhone zelf (in het gunstigste geval) gratis en krijg je ook nog eens belminuten, sms’jes en MB’s om te internetten. Zulke abonnementen zullen waarschijnlijk bij de 40,- liggen, per maand. Ook kan je kiezen voor sim-only in combinatie met een iPhone