iPhone 6 hoesjes kopen?

iPhone 6 hoesjes

de nieuwe iPhone 6, heb jij hem al in huis? Deze mooie nieuwe telefoon van apple moet de beste telefoon worden die Apple ooit op de markt heeft gebracht. De nieuwe iPhone 6 heeft een mooi nieuw design. Hij is dunner, groter en is wat ronder afgewerkt. De iPhone 6 is 9 September 2014 aangekondigd. De telefoon is uitgerust met nieuwe innovaties denk hierbij aan het betalen met je iPhone er zit een NFC-chip in je iPhone en een vingerafdrukscan waardoor je veilig en gemakkelijk kan betalen zonder contact te hoeven maken.

De batterij van de nieuwe iPhone 6 moet beter zijn dan de vorige toestellen en de camera schijnt vele malen beter te zijn door “focus pixels”, dit is een nieuwe innovatie van apple waardoor je nog scherpere foto’s kan maken dan dat de iPhone 5 dat al deed er zit een 8 megapixel camere in. Kortom de nieuwe iPhone 6 zal de complete telefoon moeten zijn met voor jou.

heb jij hem al in huis?

Heb jij al in de rij gelegen voor de Apple store? of heb jij dit prachtige nieuwe toestel al thuisbesteld ? Dan kan je natuurlijk wel wat extra bescherming gebruiken voor dit kwetbare toestel. Er is al jaren ontzettend veel keuze in hoesjes voor de iPhone, ook dit jaar zijn er ontzettend veel iPhone 6 hoesjes.
Wil jij extreme bescherming voor je telefoon of ben je een sportief type en wil je een sportarmband? Bekijk onze site een keer! wij zorgen voor een ruim assortiment zodat wij voor iedere klant een hoesje hebben die hij/zij persoonlijk mooi vind! Wij doen ons uiterste best voor jou om de keuze voor jou zo groot mogelijk te maken, je hebt bij ons ook 30 dagen bedenktijd. Als je een hoesje hebt besteld maar hij valt toch tegen kan je hem binnen 30 dagen bij ons retourneren en je krijgt een jaar garantie op al je aankopen! Neem gerust een kijkje op onze site