Is het inzetten van promotietextiel geschikt voor jouw bedrijf?

Er zijn diverse bedrijven beschikbaar waar je jouw eigen promotietextiel kunt bestellen. Overigens is promotietextiel bedrukken ook op verschillende manieren uit te voeren. Wil je liever t-shirts en polo’s niet bedrukken maar borduren dan is dat geen enkel probleem.

Waarom promotietextiel inzetten?

Hoe vaak kom jij zelf wel niet bedrijven tegen die een jas, trui, t-shirt of polo hebben laten bedrukken met het bedrijfslogo? Wat was jouw eerste indruk? Herinner jij je de naam van het bedrijf? Dan was het een geslaagde actie van de betreffende ondernemer. Promotietextiel heeft enkel als waarde dat jouw medewerkers er verzorgt bijlopen in combinatie met de marketingwaarde waarbij mensen eerder een connectie met jouw bedrijf leggen wanneer men jouw diensten nodig is.
Promotieartikelen worden op verschillende manieren ingezet. Zo kun je dagelijks op het werk verwachten dat jouw medewerkers met een shirt van jouw bedrijf lopen, maar tevens kun je promotietextiel inzetten tijdens marketingevenementen. Je kunt jouw medewerkers in een shirt laten lopen met jouw logo, maar je kunt tevens gratis shirts weggeven.

Welke soorten promotietextiel zijn er en welke zijn geschikt voor mijn bedrijf?

Promotietextiel zijn er in verschillende varianten, waaronder jassen, truien, t-shirts en polo’s. De goedkoopste variant is voornamelijk het t-shirt. Veelal zie je dat bedrijven kiezen voor een nette polo met op de linkerborst een geborduurd of bedrukt logo. De kleur van de polo kun je uiteraard kiezen in de huisstijl kleur van jouw onderneming.

Promotieartikelen voor de komende wintermaanden

Je kunt tijdens de wintermaanden eenvoudig inspelen op een promotieartikel in de vorm van jassen, mutsen en petten. Bedruk je eigen mutsen voor een relatief lage prijs en maak indruk. Voor het bedrukken of borduren van mutsen en dergelijke kun je terecht bij diverse promotieartikel groothandels, een zeer bekende groothandel in promotieartikelen is bijvoorbeeld Giftsdirect. Voor meer informatie over deze groothandel in relatiegeschenken o.i.d. kunt u de links bekijken.