Issey Miyake L’Eau d’Issey pour Homme: serene Japanse tijdloosheid

L’Eau d’Issey pour Homme is een uniek en elegant parfum. Door een aparte mix van ongewone ingrediënten brengt Issey Miyake met L’Eau d’Issey pour Homme een tijdloos en sereen parfum op de markt.

Topnoten van dit parfum zijn citrusachtig en bestaan onder andere uit de Oosterse citrusvrucht yuzu, bergamot, limoen en dragon. De opening met citrus accenten vervaagt echter snel en maakt plaats voor de hartnoten. De hartnoten van  het parfum L’Eau d’Issey pour Homme worden omschreven als puur en houtachtig. Deze houtachtige hartnoten bestaan onder andere uit: nootmuskaat, tabak, sandelhout, ceder en muskus. Door een mix van deze houtachtige accenten  met de unieke geursensatie van waterlelies kan L’Eau d’Issey pour Homme van Issey Miyake omschreven worden als een intense en scherpe geurcombinatie. Men benoemt ook vaak zout- en waterachtige accenten als onderdeel van L’Eau d’Issey pour Homme en hierdoor wordt vaak de associatie gelegd met L’Eau d’Issey pour Homme als lente- of zomergeur. Echter, door het intense en ietwat zwaardere karakter van dit parfum kan L’Eau d’Issey pour Homme van Issey Miyake ook prima op de wat koudere dagen gedragen worden of zelfs als herfst- of wintergeur dienen.

Deze unieke geurcombinatie zorgt er dan ook voor dat veel vrouwen fan zijn van L’Eau d’Issey pour Homme. Het is daarom niet vreemd dat veel mensen zouden willen dat L’Eau d’Issey pour Homme een unisex parfum zou zijn in plaats van een uitgesproken mannelijke geur.

Door het intense karakter van L’Eau d’Issey pour Homme heb je van één of twee sprays de hele dag plezier. Issey Miyake L’Eau d’Issey pour Homme is dan ook een long-lasting parfum en zorgt ervoor dat je de hele dag heerlijk ruikt.

Ook aan de uitstraling van de flacon van L’Eau d’Issey pour Homme is gedacht. Door de strakke en geometrische vormgeving  van de flacon, in combinatie met subtiele en rustige kleuren, oogt het geheel erg sereen en komt het Japanse karakter van Issey Miyake duidelijk naar voren.