Kies jij een liquid facelift?

Iedereen heeft wel eens gehoord van plastische chirurgie, maar niet iedereen weet wat een facelift is. Het klinkt al als een enorme ingreep, maar het is mogelijk om een facelift te nemen zonder operatie! Dit is een liquid facelift. Het klinkt misschien gevaarlijk of minder degelijk, maar dit is absoluut niet het geval.

Wil je wat veranderen aan je gezicht? Je kunt natuurlijk een operatie nemen, maar dit kan eng zijn en misschien niet de moeite waard. Gelukkig kun je tegenwoordig ook iets anders, namelijk een liquid facelift. Het klinkt nog onbekend voor veel mensen waarschijnlijk, maar het heeft grote voordelen tegenover een traditionele facelift. Het is heel ver weg van een operatietafel, een opluchting voor veel mensen. Je hebt dus geen last van littekens. Bovendien heb je dan een kortere hersteltijd en een beter zichtbaar resultaat. Ten slotte zijn de liquid facelift prijzen een stuk lager, omdat je niet in een ziekenhuis hoeft te komen.

Als je kiest voor een liquid facelift met fillers, worden er kleine veranderingen op maat toegepast. Het is namelijk voor iedereen anders, aangezien niemand hetzelfde gezicht heeft. Op de plaatsen waar het nodig is, wordt volume toegevoegd. Er wordt niet gewerkt met naalden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je straks rond loopt met een kop vol blauwe plekken. De dokters weten dat je gezicht heel gevoelig is en zullen er dan ook rustig mee omgaan. Het kan inderdaad wel zo zijn dat je een beetje last hebt van je gezicht, aangezien er toch aan gewerkt wordt. Maar dit is hoogstens  een zwelling en die is na een paar weken weer helemaal verdwenen. Dus alle vragen beantwoord en alle zorgen weggenomen? Je moet wel goed nadenken, omdat het toch een belangrijke ingreep is. Het kan je leven veranderen, op een goede manier.