Kies voor led verlichting!

Led verlichting is in!

Led verlichting wordt momenteel meer en meer verkocht. Dit is ook logisch aangezien onderzoek aantoont dat de led-lampen milieu vriendelijker zijn dan de andere verlichtingsbronnen. Bovendien blijkt ook dat deze verlichting ook over het algemeen veiliger is doordat de warmteproductie van de lampen sterk beperkt is. Immers gebruikt een led-lamp zijn energie vrij efficiënt en wordt weinig energie in warmte gestoken. Een belangrijk voordeel is dat de led verlichting de energiefactuur doet dalen. Bij het aankopen van led-lampen is men niet alleen milieubewust, maar denkt men ook aan de portemonnee!

Led verlichting heeft tal van voordelen!

Naast milieuvriendelijk en prijsbewust zorgen de led-lampen ook voor een hele reeks andere voordelen. Zo is het energieverbruik van de led-lampjes veel beter dan al zijn concurrente! Waar een gloeilamp nog bijna negentig procent van zijn energie in warmte stak en slechts tien procent effectief gebruikte voor het licht, is deze balans bij de led-lampen een stuk beter! Doordat de warmteproductie beperkt blijft zijn deze lampen ook uiterst geschikt om te gebruiken in ruimtes waar veel kinderen zitten. Ook heeft de led verlichting talrijke voordelen bij toepassingen in de detailhandel en bij bedrijven.

Lumen Ledverlichting biedt scherpe prijzen

Als je overtuigd bent, is het nu zaak om zo kwalitatief mogelijke led-verlichting aan te schaffen en dat tegen een degelijke prijs! Immers zijn de led-lampen vaak wel duur in aankoop, je moet ze minder snel vervangen en je energiefactuur komt plots lager te liggen. De duurdere aankoopprijs van de led verlichting mag je daarom zeker niet afschrikken. Lumen Ledverlichting heeft een kwalitatief aanbod en heeft jaren ervaring. Bovendien geven ze scherpe prijzen waar eigenlijk niet mee te concurreren valt.