Kunststof kozijnen Zuid-Holland

Plannen om samen te wonen? Er voor gekozen om samen een huis op te (laten) knappen?

 

Laat ons mee helpen!

 

Wij zijn De Noorder, een bedrijf dat gespecialiseerd is in een aantal onderdelen. Wij verzorgen vlakglas, kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en rolluiken en zonweringen.

 

Om het gekochte huis jullie droomhuis te laten worden is het belangrijk om goed na te denken over alle opties. Alleen op deze manier kan het écht jullie droomhuis worden!

 

Heeft u al na gedacht over kozijnen? Neemt u stalen kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever kunststof kozijnen?

 

Kunststof kozijnen Zuid Holland is een goede keus! Je kunt er veel kanten mee op.

De voordelen op een rijtje:

  • Deze kozijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten – ideaal als u veel kleur in huis wilt. Liever één kleur in huis? Dat is natuurlijk net zo makkelijk!
  • Geen zin om elke 5 of 10 jaar nieuwe kozijnen te moeten laten plaatsen? Geen zorgen, kunststof kozijnen zijn zo sterk dat je er zeker 50 jaar mee kunt doen.
  • In kunststof kozijnen zitten verschillende onderdelen wat inbrekers tegen houd, veilig kunststof dus.
  • Wilt u graag wat doen voor het milieu? Met kunststof kozijnen draagt u mee! Deze kozijnen kunnen tot wel 10 keer gerecycled worden. Milieubewust dus!
  • Voor het huishouden zijn kunststof kozijnen ook het praktisch! Hoe dan, denkt u? Weinig onderhoud, makkelijk schoon te maken en schoon te houden!
  • In de winter binnen geen last van de kou! Kunststof kozijnen hebben een goede isolatie. Minder uitstoot van broeikasgas en dat betekent minder energiekosten – en wie wil dat niet?

 

Ik zie u denken: ‘Dat klinkt goed!’ Zeker, dat is het ook! Kunststof kozijnen, Zuid Holland.

 

Benieuwd wat wij voor u tijdens de verbouwing kunnen betekenen? Neem contact op met De Noorder, of ga naar de website.