Kunststofkozijnen

De kunststofkozijn ziet u steeds meer in Nederland. U ziet ze steeds vaker in nieuwe gebouwen en huizen. Dit komt omdat er weinig onderhoud aan zit. Tevens geven kunststofkozijnen een moderne look aan een gebouw of huis. Er zit erg weinig onderhoud aan en heeft een erg isolerende waarde. Eigenlijk is het de ideale kozijn voor elk huis. Jammer genoeg zit er ook een nadeel aan kunststof, kunststof is moeilijk te verven. U moet het vaker overschilderen voordat het de gewenste kleur aanneemt.

Isolatiewaarde van kunststof kozijnen

De Isolatiewaarde van kunststof kozijnen is erg hoog, hoger dan die van houtenkozijnen. Dit komt omdat het naadloos aansluit aan de muren. De kozijnen worden op drie plaatsen gedicht. De buitendichting die tegen kou, stof en neerslag isoleert. De tweede isolatie zorgt voor een water- en windkering. De laatste isolatie is tegen lawaai en houd veel geluid tegen van buiten. De kozijnen hebben een erg goedde isolatiewaarde. Een nadeel van de kunststofkozijnen zijn dat de kozijnen slecht te verven zijn. U moet de kozijnen meerdere malen oververven voor dat de verf naar wens blijft zitten. Als ze eenmaal geverfd zijn, zijn de kozijnen zeer makkelijk te onderhouden. Zo af en toe kunt u ze schoonmaken met een natte doek.

De specialist

Heeft u nog vragen over de kozijnen of bent u nu opzoek naar een specialist? Dan is het niet nodig om nog verder te zoeken. Kunststofkozijnen-expert is de man voor de klus. Wij beschikken over ruime ervaring om elke klus met klasse te laten slagen. Wij zetten niet alleen kozijnen, wij plaatsen ook dakkapellen voor uw huis. Wij zijn de kunststof kozijnen specialist.