Lastminute Italië

Italië is een uitstekend land als het gaat om vakantie. Vaak zijn er ook veel lastminutes naar  Italië te boeken. Er zijn elke jaar weer vele mensen die op vakantie gaan naar Italië. Niet zo gek ook, je kan er namelijk heerlijk genieten van het onbeperkte mooie weer en het prachtige landschap.

Italië is een land met vele bezienswaardigheden. Steden staan vol met historische gebouwen en monumenten en verder kan je ook optimaal genieten van de mooie natuur, en natuurlijk het heerlijke Italiaanse eten met daarbij een passend glaasje wijn. Even genieten en bijkomen na een lange dag te hebben rond gedwarreld in de stad. Verder kan je ook rondleidingen krijgen van wijnboeren door de Wijngaards. Dat betekent een dagje heerlijk in de natuur en als klap op de vuurpijl natuurlijk  van heerlijke wijnsoorten proeven.

Steden als Rome, Venetië, Milaan en Florence zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Rome, de hoofdstad van Italië, staat vol met historische bezienswaardigheden. Ook winkelen in Rome is prima te doen.  Een gezellige centrum met knusse winkeltjes waar je veel leuke dingetjes kan scoren. Venetië staat bekend om haar gondels waarin rond gepeddeld wordt door de ‘straten’. Ook kan je naar de stad Pisa om te kijken of de toren van Pisa echt zo scheef staat en naar Milaan om je suf te shoppen aan bekende designerskleding.

Mocht je niet zo’n cultuurliefhebber zijn, dan is dat ook geen probleem. Aan de kustgebieden zijn vele mooie witte stranden te vinden waar je met alle rust van de zon kan genieten. Voor ieder wat wils dus! Een vakantie naar Italië is voor jong en oud. Cultuurliefhebber of juist niet, Italië heeft het allemaal!