Leuke wc brillen op de markt!

Vind jij ook een witte wc-bril anno 2015 saai? Het kleinste kamertje is bij veel huishouders onderdeel geworden van het interieur en wordt op allerlei creatieve manieren gestyled. Een simpele en goedkope toevoeging is een toiletbril met een bedrukte afbeelding erop die matcht met de kleuren op je badkamer of toilet. Laat je verassen door het assortiment van Deto Seats, daar hebben ze meer dan 50 leuke wc brillen!

Leuke wc brillen, met kwaliteit

Eerder kocht men een bedrukte wc-bril bij een fopwinkel, deze waren bedrukt met een humoristische afbeelding. Ze waren veelal van slechte kwaliteit, zowel de bedrukking als het materiaal. De leuke wc brillen van nu zijn van sterk MDF of Duroplast materiaal en beschikken over zinken scharnieren.

Softclose systeem

De ontwikkeling van het comfort van wc brillen heeft niet stilgezeten. Er zijn nu veel brillen te koop met een softclose systeem. Dit is een systeem die verwerkt zit in de scharnieren van de bril. Het zorgt ervoor dat wanneer de deksel van de toiletbril omhoog staat, deze (naar wens) automatisch met een rustige en geruisloze beweging zakt. Ideaal wanneer kinderen gebruik maken van je toilet, zij kunnen de toiletbril niet meer laten vallen met een harde klap.

Quick release systeem

Een zeer handig systeem kunnen we wel stellen, maar voor de meeste mensen nog een onbekende. Je kunt namelijk met één klik je gehele toiletzitting demonteren, waardoor je simpel en zeer eenvoudig jouw toiletpot kunt schoonmaken. Waar je voorheen lastig langs de scharnieren kon schoonmaken, kun je nu zonder moeite bij. Het systeem zit net als bij softclose verwerkt in de scharnieren. Bij beiden scharnieren zit een drukknop. Wanneer deze beiden worden ingedrukt, kunt u zonder probleem de bril demonteren.

Kortom, leuke wc brillen zijn de eye catchers voor 2015!