Lunch bestellen Rotterdam bij Spar City Corandewal.

Lunch bestellen Rotterdam 

Voor een compleet verzorgde lunch in Rotterdam of omgeving ben je bij Spar City Corandewal aan het juiste adres. Een verzorgde lunch bestellen Rotterdam was nog zo gemakkelijk! Je vindt er een uitgebreid en divers aanbod dat bestaat uit diverse broodjes, pizza’s, panini’s, los fruit, zuivel en andere dranken. Bestel heel eenvoudig de lunch via de website van Spar City Corandewal. Heb je de lunch voor 10’00 uur besteld? Dan heb je de lunch om 12’00 uur bij je bezorgd.

Diverse broodjes

Je lunch bestellen Rotterdam geeft een groot en ruim assortiment aan verschillende belegde broodjes. Door heel eenvoudig op de website al je voorkeur aan te geven aan een bepaald soort beleg, is je lunch snel besteld. Je hebt een ruime keuze van beleg, zoals: eiersalade, jonge kaas, ei, kipfilet, oude kaas, geitenkaas, kip kerrie salade of krabsalade. Naast een ruime keuze aan beleg heeft Spar City Corandewal ook een ruime keuze aan brood. Zo vind je er bijvoorbeeld gewoon brood (wit en bruin), bolletjes (wit en bruin), pistoletjes (wit en bruin), een Italiaanse bol of een ciabatta.

Panini’s en pizza’s

Naast het uitgebreide assortiment aan brood en beleg ben je bij Spar City Corandewal ook aan het juiste adres voor verse panini’s en pizza’s. Maak een keuze uit verschillende panini’s als: panini met zalm, panini met mozzarella, panini kip, panini met kaasgrillworst of een panini met gehakt. De pizza’s van Spar City Corandewal zijn er in diverse smaken als de pizza met tonijn, de pizza Margaritha, de pizza quattro en de pizza bolognese.

Lunch bestellen Rotterdam

Naast brood en etc. kan je bij Spar City Corandewal ook terecht voor los fruit. Denk hierbij aan appel, banaan, kiwi of sinaasappels. Maak ook een keuze uit de zuivel van Spar City Corandewal. Kies uit karnemelk, melk (vol en halfvol), verse jus en andere frisdranken.

Lunch bestellen Rotterdam? Dat doe je bij Spar City Corandewal.