Miljonair worden?

Veel mensen in Nederland en ook daarbuiten fantaseren wel eens over hoe het zou zijn om miljonair te zijn of om in ieder geval meer geld te hebben. De meeste mensen zouden hun baan opzeggen en iets geheel anders doen. Een deel van de mensen zou zelfs naar het buitenland vertrekken en huis en haard achterlaten. Miljonair word je alleen niet zo maar. Je kunt hopen dat je een loterij wint, maar de kans is niet groot dat je wint.

Meedoen met een loterij

Een van de manieren om rijk te worden is in ieder geval  deelnemen aan een loterij. Uiteraard moet je wel beseffen dat de kans niet groot is dat je daadwerkelijk op korte termijn met één van de hoofdprijzen er van door gaat. De kans dat je iets wint is al iets groter, maar om een hoofdprijs te winnen moet je heel veel geluk hebben. De kans om die prijs te winnen is waarschijnlijk slechts één op een paar miljoen. Het is een kans, maar wel erg klein.

Veel mensen doen niet alleen mee met een loterij om prijzen te winnen. Er zijn ook mensen die meedoen aan een loterij, omdat de desbetreffende loterij veel goede doelen steunt. Het is namelijk zo dat bepaalde loterijen 50% van hun inkomsten moeten vergeven aan een goed doel. Denk hierbij aan de Vriendenloterij of de Postcodeloterij.

Heb je echt de droom om rijk te worden dan is het credo eenvoudig: hard werken. Een eigen bedrijf starten is vaak de beste manier om mee te beginnen.