Mobiel inleveren voor geld

De technologie blijft zich momenteel nog steeds op een razendsnel tempo ontwikkelen, en het lijkt er soms wel op dat nieuwe telefoons op een dagelijkse basis op de markt worden gebracht. Smartphones, waaronder de iPhone, domineren de markt hedendaags zo sterk, dat je bij een nieuw model direct al afvraagt waar je met je oude telefoon moet doen.

Gooi je je oude telefoon in een la wanneer er een nieuw en verbeterde versie uitkomt? Geef je het weg? Wij raden je aan om geen van beiden te doen, want als er is tegenwoordig een makkelijke manier om snel geld te krijgen voor je oude smartphone, zonder de horror van Marktplaats.

Het merendeel van alle technologie producten verliezen snel waarde omdat fabrikanten steeds nieuwere en geavanceerde modellen op de markt brengen. Dit betekent dat het verstandig is om je oude telefoon zo snel mogelijk te verkopen. Met iedere voorbijgaande dag zal het oude model aan waarde verliezen.

Oude telefoon inleveren

Als je geen vriend, familielid of collega hebt die interesse heeft in je oude telefoon, dan heb je in feite twee opties. Een oude telefoon inleveren bij 1 van de aanbieders of je telefoon verkopen op eBay of Marktplaats.

Een oude telefoon inleveren verloopt in alle gevallen via een aanbieder. Op de website van deze aanbieder selecteer je het model en de conditie van je oude telefoon. Afhankelijk van de staat en de datum waarop de telefoon op de markt is gebracht rolt er een prijs uit.

Ben je tevreden met deze prijs dan voer je je gegevens in en zal je binnen 2 werkdagen een envelop of verzendlabel in huis ontvangen, waarmee je telefoon gratis kan versturen. Nadat de telefoon door de aanbieder is ontvangen zal deze worden gecontroleerd en betaling ze binnen 48 uur het afgesproken bedrag uit op je bankrekening.

Een mobiel inleveren doe je hier.