Naambordjeswinkel

Naambordjeswinkel

Op zoek naar een naambordje of een eerste steen? Bij naambordjeswinkel vind je veel verschillende soorten naambordjes en eerste stenen in verschillende materialen. Bij ons worden alle producten in een eigen atelier geproduceerd/ bewerkt, hierdoor bieden wij u een snelle levering, de laagste prijs, beste kwaliteit en met gevoel voor detail voor u gemaakte producten. Verder is het mogelijk uw eigen idee of ontwerp naar ons op te sturen zodat wij deze verwerken in het naambord of de eerste steen.

Naambordjes

Een naambordje is iets wat je huis net wat persoonlijker maakt. Het zorgt voor extra duidelijkheid voor gasten die nog nooit of niet vaak bij u langs zijn geweest. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor een versiering van uw voorgevel. Voor een nog persoonlijker naambord is het bij ons ook mogelijk een naambordje geheel naar uw ontwerp te maken. U kunt zelf de materialen, kleuren, vormen en tekst kiezen. Het is zelfs mogelijk er een symbool of logo in te laten graveren. Zo voldoet het naambordje geheel aan uw wensen.

Eerste steen

Een eerste steen symboliseert het begin van een bouw. De legging wordt verricht door een belangrijk persoon, familie of bekend persoon. Deze ‘eerste steen’ wordt meestal ingemetseld op een zichtbare plaats bij een nieuwbouwproject. Bij Naambordjeswinkel zijn ze gespecialiseerd in het leveren en graveren van diverse soorten natuursteen voor een eerste steen. U bepaald hierbij zelf hoe het bord eruit moet zien en welke tekst er gegraveerd dient te worden. Bij Naambordjeswinkel bieden ze vier verschillende soorten natuursteen;

  • Leisteen
  • Belgisch hardsteen
  • Graniet
  • Blauw steen

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk en creatief cadeau? Geef dan een cadeaubon van de Naambordjeswinkel. Hiermee geeft u toch een persoonlijk en leuk cadeau.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Neem dan via de contactpagina snel en gemakkelijk contact met ze op voor uw naambordje of eerste steen. Ze zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken.