Nieuw jaar, nieuwe schooltas

Het nieuwe jaar is alweer bijna aangebroken. Dit is de tijd van het jaar dat veel jongeren tijdens de sale periode op zoek gaan naar een nieuwe schooltas of rugzak.
In het nieuwe jaar willen veel jongeren toch de blits maken op het schoolplein met een nieuwe schooltas.
Bij diverse online shops zijn veel rugtassen in de sale periode, maar we zien ook diverse nieuwe modellen en types terug op veel sites.
Zo zien we bij Eastpak diverse nieuwe modellen en types voorbij komen in veel trendy en hippe kleuren.

Doordat veel scholieren tegenwoordig nog maar weinig schoolboeken mee naar school hoeven te nemen is het hedendaagse beeld van de schooltas ook veranderd.
Vroeger zagen we vooral veel grote tassen welke erg zwaar werden door de boeken. Door de komst van onder andere de ipad hoeven minder schoolboeken mee naar school worden genomen.
Voordeel hiervan is ook dat de schooltas een stuk kleiner is geworden. Hierdoor is een schooltas meer een mode accessoire geworden in vergelijk tot het feit dat een rugzak eerst vooral een functioneel doeleinde had. Daarnaast is te zien dat vooral de laptop rugzak tegenwoordig ook erg populair is geworden. Mede door het extra veilige vak waar perfect een laptop of ipad kan worden ingeschoven.

Eastpak speelt hierop in door diverse kleinere modellen tassen in het assortiment op te nemen. Deze nieuwe collectie heeft meer een fashion uitstraling dan de jaren hiervoor.
Tevens zien we diverse accessoires zoals heuptasjes en reistassen.
Wil je meer te weten komen over de nieuwe producten van Eastpak?

Bekijk dan de site met het complete aanbod van alle Eastpak producten op http://www.east-pak.nl