Onbeperkt Bellen

Ben jij ook een grootverbruiker met je mobiele telefoon?

Bel je vaak? Gebruik je veel internet? Heb jij elke maand een hoge rekening. Veel hoger dan waarvoor je getekend hebt? Er is een oplossing voor jou. Voorheen waren er veel bundels die vaak niet hoger gingen dan 500 tot 1000 belminuten. De behoefte voor grootverbruikers lag echter hoger. Daardoor hebben mensen hogere rekeningen die oplopen tot 300 tot 500 euro per maand.

Onbeperkt BellenVandaar dat providers nu met abonnementen zijn gekomen die onbeperkt bellen, sms’en en internet hebben. Deze abonnementen hebben geen maximum op het gebruik. Maar let wel op! Want er zijn wel een aantal providers die een maximum op het internet hebben terwijl ze wel echt onbeperkt bellen en sms’en hebben. Het internet wat er bij deze providers zit, hebben wel een hoge maximum waardoor je er niet zomaar overheen kan gaan.

Wie heeft onbeperkt bellen?

Er zijn op dit moment 5 providers die echt onbeperkt bellen aanbieden. Dat zijn KPN, Robin Mobile, Simpel, T-Mobile en Vodafone. Hi en Telfort hebben geen onbeperkt bellen naar andere providers. Maar wel binnen die organisaties kan je onbeperkt bellen. De enige die echt onbeperkt bellen, sms’en en internet aanbied is Robin Mobile. De rest hebben allemaal een Fair Use Policy op het internet. KPN en T-Mobile hebben daarin een verlaging zodat je er niet overheen kan qua kosten, maar de rest hebben allemaal een maximum limiet. Daarna zal je dus voor het internet moeten betalen. Ondanks dat ze dit hebben, krijg je wel respectievelijk tot 4GB internet per maand. En dat is behoorlijk veel!

Ongeveer zitten alle providers rond de 40 á 50 euro per maand voor de abonnementskosten voor het onbeperkt bellen. Simpel is de goedkoopste daarmee, echter krijg je daar wel 200MB aan internet. Daarna is Robin Mobile het goedkoopst, en die biedt alle onbeperkt aan zonder enkele limieten.

Zie jij je echter in bovenstaande verhaal, en heb jij inderdaad altijd hele hoge rekeningen? Doe er wat aan. Met  onbeperkt bellen hou je veel meer over per maand, en jaarlijks kan je daar een vakantie van boeken! Het aanbod wordt alleen maar groter, en de kosten alleen maar lager. Wat wil je nog meer? Van €250,- per maand naar €50,- per maand. Kijk voor alle informatie en het volledige aanbod op BelkostenWijzer.