Ontspannen naar de tandarts in Culemborg voor complete mondzorg

Tandartsbezoek behoort voor velen niet tot de meest favoriete bezigheden. Dan is het prettig om naar een tandarts te gaan die niet alleen hooggekwalificeerd is en over de modernste apparatuur en materialen beschikt, maar die je ook op je gemak stelt. In tandartsenpraktijk Culemborg hangt een ontspannen sfeer, krijgt u persoonlijke aandacht en bent u verzekerd van complete mondzorg. Het is daarom dé tandarts in Culemborg voor jong en oud.

Complete mondzorg door professionele samenwerkingsverbanden

In tandartsenpraktijk Culemborg staat persoonlijke aandacht voor de patiënten altijd voorop. Er wordt samengewerkt in een jong en enthousiast team, dat wordt gevormd door de tandartsen Dennis Webhofer en Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix, een mondhygiëniste en twee preventieassistentes. Daarnaast wordt samengewerkt met kaakchirurgen en specialisten in bijvoorbeeld parodontologie en implantologie. De twee tandartsen volgen bovendien periodiek bij- en nascholingen in hun eigen vakgebied. Je krijgt hierdoor complete mondzorg in Culemborg.

Vele behandelmogelijkheden om je gebit in goede conditie te brengen

Het streven in tandartsenpraktijk Culemborg is om je gebit in de beste conditie te brengen. Daarvoor staan vele behandelmogelijkheden ter beschikking. Van tandvlees- en wortelkanaalbehandelingen, vullingen en sealen tot bruggen, kronen, implantaten en beugels. Bij kinderen wordt een speciale aanpak gevolgd, volgens de Gewoon Gaaf-methode. Met als doel om de kinderen een blijvend goed gebit te bezorgen.

Wil je meer informatie over de aanpak en werkwijze van tandartsenpraktijk Culemborg? Een afspraak maken of je inschrijven als nieuwe patiënt? Je kunt ons altijd bellen (0345 – 473 396) of e-mailen, dan wel contact met ons zoeken via het formulier op onze website. Gewoon binnenlopen in de tandartsenpraktijk mag natuurlijk ook.
kinderen