Opvallen met originele bedrijfstickers

Weg met het kuddegedrag, ga voor iets origineels!

Stickers kunt u overal kopen en er zijn talloze acties en aanbiedingen. Inkopers krijgen vaak een opdacht als “Kijk even waar zo goedkoop mogelijk stickers te bestellen zijn.” of “We hebben een partij stickers nodig, maar het budget is erg klein.”. Eigenlijk een heel vreemd verschijnsel in een marketing gedreven economie waar we met zijn allen in zitten.

Onderdeel van corporate identity

Stickers en andere promotions dragen uw huisstijl uit naar buiten. Succesvolle merken als RedBull, Coca Cola, Heineken of Apple besteden niet voor niets heel veel aandacht aan de kwaliteit van deze uitstraling. Zij kiezen meestal voor een opvallende sticker in een volle kleur van de huisstijl. Een groot deel van het succes kunnen zij dan ook toewijden aan een perfecte presentatie van hun promotie-acties. Deze succesvolle bedrijven zullen nooit toelaten dat hun logo en of naam op een middelmatige wijze wordt gepresenteerd. Think big! Kies een sticker die echt aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Speciale vormen en materialen

Doordat we vaak zoeken naar goedkope stickers missen we de plank als het gaat om de vele andere mogelijkheden die er zijn om op te vallen. Laat bijvoorbeeld een logo sticker printen in een speciale vorm en in deze contour snijden in plaats van vierkant of rond. Of kies een andere ondergrond zoals: metallic goud, zilver, retro reflecterend, fluoriserend, gematteerd, of op spiegelfolie.

Vraag deskundig advies bij een sticker bedrijf

Zoek bij voorkeur een bedrijf dat echt thuis is in stickers. Zij hebben vaak een groter assortiment en de kennis om u te adviseren in tegenstelling tot een grote drukwerkpartij die toevallig ook stickers erbij maakt. Kies in ieder geval voor een leverancier die aandacht besteedt aan mooie volle kleuren en uw kleuren drukt zoals ze volgens uw huisstijl horen te zijn. De kosten vallen vaak mee en uw imago wordt echt versterkt. Genoeg redenen om te kiezen voor originele stickers die opvallen!