Paco Rabanne 1 Million straalt luxe en verfijning uit!

Goud, luxe en verfijning! Dat is wat het merk Paco Rabanne wil uitstralen met het parfum 1 Million. Dit herenparfum is in augustus 2008 aan de wereld geïntroduceerd en mag zeker niet ontbreken in je parfumcollectie. Paco Rabanne 1 Million zorgt voor de ultieme mannelijke verleiding. Het  parfum is excentriek, gewaagd en heeft een charismatisch karakter. Een combinatie van kenmerken die geen enkele man zou misstaan.

 

Samenstelling parfum
Het parfum 1 Million van Paco Rabanne is een frisse en sensuele combinatie van geuren. Het parfum is speciaal ontwikkeld voor mannen die het geweldig vinden nieuwe sensaties te ontdekken en om hun dromen en fantasieën te volgen. De verscheidenheid aan ingrediënten draagt er toe bij dat iedere man wordt meegenomen op een reis naar zijn mooiste dromen. Paco Rabanne 1 Million bestaat onder andere uit de bestanddelen grapefruit, munt, kaneel, roos, kruiden en sinaasappel. Dankzij de toevoeging van leder, houtkenmerken, amber en patchoeli is 1 Million een heerlijke mix van ingrediënten. Het parfum 1 Million is onweerstaanbaar en ideaal voor de zelfverzekerde man.

 

Flacon 1 Million
De verbluffende geur van Paco Rabanne straalt luxe, rijkdom en macht uit. Met name deze kenmerken worden perfect gesymboliseerd door de flacon van 1 Million. De flacon lijkt immers net een goudstaaf. Hij is hip, heeft een gouden kleur en weerspiegelt als het ware de status die je met deze mannengeur uitstraalt.

Paco Rabanne 1 Million heeft ook een limited edition versie van het originele parfum. Het flacon van 1 Million 18 Carats bestaat uit een gouden lichaam met daarop een gouden kroon. We sluiten dus af waarmee we begonnen zijn: goud, luxe en verfijning!