Plaids in verschillende kleuren

Plaids geven je interieur extra kleur

Plaids kunnen een mooie blikvanger zijn in je huis. Ze brengen kleur in je interieur of accentueren jouw kleurgebruik nog eens extra. Maar welke kleuren zijn er? En welke kleuren gebruik je waarbij?

Zachte kleuren

Plaids zijn er in diverse tinten. Van knalkleuren tot zachte tinten. En ook in verschillende patronen. Overigens is de uitstraling van een plaid ook afhankelijk van het materiaal waarvan het gemaakt is.
Bij een interieur met zachte of witte tinten zijn roze en grijs natuurlijk een prachtig idee. Roze plaids, grijze plaids, maar ook andere pasteltinten matchen prima met een witte bank.
Als ook andere accessoires in de kamer deze kleuren hebben, ontstaat een harmonieus geheel. Bedenk wel even wat voor uitstraling je wilt. Wil je een rustige uitstraling, beperk je dan tot één of twee kleurtjes met een hoofdkleur. De hoofdkleur hoeft niet wit te zijn. Grijs is ook een hele mooie combinatie. Of wat dacht je van beige?

Vrolijk geheel

Word je ook zo vrolijk van kleurtjes? Koop dan plaids in fellere kleuren en leuke patroontjes. Zelfs een saaie bank wordt opgepimpt door er simpelweg vrolijke plaids op te leggen. Pas je bloempotten en wissellijsten ook aan en maak er een gezellige boel van!
Wil je wel vrolijkheid maar geen kermis in huis? Beperk je dan ook hier tot een beperkt aantal kleuren. Laat een neutrale kleur de hoofdkleur zijn. Dus wit of zwart. Plaids en kussentjes in felle kleuren fleuren de kamer dan prachtig op!

Trends

Woonbladen zijn jouw favoriete leesvoer. Je vindt nieuwe stijlen inspirerend en zou hier graag aan mee willen doen? Zorg dan voor neutrale meubels.
Als je de kleurrijke details beperkt tot kussens, plaids en bloempotten kan je in een handomdraai je interieur een andere uitstraling of kleur geven. Vervang deze artikelen door totaal andere kleuren en je kamer lijkt als nieuw!