Primark

Wil jij alles weten over de Primark? Op de wesbite is van alles te vinden. Zo lees je er het laatste nieuws. Vindt je informatie over de vestigingen en jaaromzetten, de kleding en mode accessoires. Verder zijn er vele kledingtips te vinden die voor veel mensen interessant en leuk kunnen zijn om te lezen.

De Primark is een echte aanrader om eens te zijn geweest. Door het ruime aanbod kleding is er van alles te vinden voor vrijwel iedereen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe uitgaanskleding of een trendy look wilt, voor een spotprijsje is het allemaal te vinden in een  van de winkels. In Nederland zijn er 4 vestigingen te vinden, namelijk in Hoofddorp, Rotterdam, Zaandam en Almere. Almere is de nieuwste vestiging en is geopend in december 2012 en het is hedendaags al een groot succes! Naast de vestigingen in Nederland kun je ook een dagje naar Duitsland om een van de winkels te bezoeken. In totaal telt Duitsland 8 Primark vestigingen en dicht over de grens is in Essen ook een Primark te vinden. Net als in Nederland zijn er ook in Duitsland plannen om meerdere vestigingen bij te bouwen.

Helaas heeft de Primark nog geen webshop, waardoor men echter nog een van de vestigingen zal moeten bezoeken voor de kleding. Wel zijn er plannen om in de toekomst een webshop op te richten, zodat het voor iedereen in Nederland mogelijk is om de kleding te bestellen. Voor sommige mensen is het momenteel te ver reizen of zij hebben simpelweg geen tijd om een hele dag/middag uit te trekken en een van de winkels te bezoeken.